Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Kacpersky551 ®
kamonek pisze:
cześć czy ktoś się orientuje dzisiaj nagrałem swoje piosenki i zostały automatycznie przeniesione po 3h na prywatne że tylko ja mogę odsłuchiwać. Wydaje mi się że ktoś mi bloka dał
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
kamonek pisze:cześć czy ktoś się orientuje dzisiaj nagrałem swoje piosenki i zostały automatycznie przeniesione po 3h na prywatne że tylko ja mogę odsłuchiwać. Wydaje mi się że ktoś mi bloka dał
To wejdź w swoje nagrania i zobacz czy to można zmienić🙂
kamonek pisze:
No właśnie sie nie da jeszcze godzine temu było publiczne i dało się zmieniać a teraz już jest tylko prywatne bez opcji zmiany
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej