Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
robertas19 pisze:A my się znamy ??? xD
A nie? xD
Ojojojojoj
Ja za Tobą też
Za tydzień mam sobotę dyspozycyjną to można coś ogarnąć
dziś znowu wróciła moja cudowna opinia największej suki na roku xD
Bo się przeze mnie typiara popłakała xD
eh... studia
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
whisper pisze:
robertas19 pisze:A my się znamy ??? xD
A nie? xD
Ojojojojoj
Ja za Tobą też
Za tydzień mam sobotę dyspozycyjną to można coś ogarnąć
dziś znowu wróciła moja cudowna opinia największej suki na roku xD
Bo się przeze mnie typiara popłakała xD
eh... studia
anetka1717 pisze:
Co zrobiłaś?
Edytowano 22 maja 2010 o 22:25.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
anetka1717 pisze:Co zrobiłaś?
Opieprzyłam ją bo mnie wk*rwiła -.-'
Mamy robić audycję jako zaliczenie zajęć z radiówki. Ja, ona i dwóch kolegów jesteśmy wydawcami i odpowiadami za rozdzielenie tematów i ogólny ogar nad audycją.
Nie było tydzień temu na zajęciach z radiówki bo się rozchorowałam to ta samowolkę zrobiła, jakieś chooy wie jakie tematy porozdawała mimo, że miałam już z chłopakami cały plan audycji zrobiony (bo ona się nie raczyła do nikogo odezwać) łącznie z ustalonymi przerywnikami, jinglami itd itp...
I ja dziś wpadam na uczelnię a ludzie mi mówią jak sprawa wygląda, że oni nie wiedzą co mają robić itd...
Zyebałam ją przy wszystkich, którzy byli obecnie w sali za to, że robi samowolki itd i jeszcze mi bezczelnie mówi, że powinniśmy jej dziękować
No myślałam, że rozszarpie
A teraz już nie możemy wrócić do naszego planu bo wszystko poszło do wykładowczyni a jej nie ma aż do terminu oddania audycjiDzwoniłam do niej ale "niestety już nic nie da się zrobić"...
I teraz mam tydzień żeby z jej głupich tematów zrobić jakiś sensowny plan audycji plus muszę poskładać jakieś 50 ścieżek do następnego tygodnia i opracować nowe przejścia, łączniki itd ;]
No i pocisnęłam jej i się popłakała... ;]
whisper pisze:
anetka1717 pisze:Co zrobiłaś?
Opieprzyłam ją bo mnie wk*rwiła -.-'
Mamy robić audycję jako zaliczenie zajęć z radiówki. Ja, ona i dwóch kolegów jesteśmy wydawcami i odpowiadami za rozdzielenie tematów i ogólny ogar nad audycją.
Nie było tydzień temu na zajęciach z radiówki bo się rozchorowałam to ta samowolkę zrobiła, jakieś chooy wie jakie tematy porozdawała mimo, że miałam już z chłopakami cały plan audycji zrobiony (bo ona się nie raczyła do nikogo odezwać) łącznie z ustalonymi przerywnikami, jinglami itd itp...
I ja dziś wpadam na uczelnię a ludzie mi mówią jak sprawa wygląda, że oni nie wiedzą co mają robić itd...
Zyebałam ją przy wszystkich, którzy byli obecnie w sali za to, że robi samowolki itd i jeszcze mi bezczelnie mówi, że powinniśmy jej dziękować
No myślałam, że rozszarpie
A teraz już nie możemy wrócić do naszego planu bo wszystko poszło do wykładowczyni a jej nie ma aż do terminu oddania audycjiDzwoniłam do niej ale "niestety już nic nie da się zrobić"...
I teraz mam tydzień żeby z jej głupich tematów zrobić jakiś sensowny plan audycji plus muszę poskładać jakieś 50 ścieżek do następnego tygodnia i opracować nowe przejścia, łączniki itd ;]
No i pocisnęłam jej i się popłakała... ;]
strelauiczarny pisze:
O dumnym bratem jestem niemałoOj dumnym przedumnym
![]()
łza wzruszenia kreci mi się w oku
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
strelauiczarny piszedumnym bratem jestem niemało
Oj dumnym przedumnym
![]()
Taa... potem jeszcze do mnie delegacja koleżaneczek przyszła w postaci 2 niewiast to jeszcze je opieprzyłam, że sie wpieprzaja tam gdzie nie trzeba xD
pannaanna pisze:
i bardzo dobrze.
cza było pobić xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny piszedumnym bratem jestem niemało
Oj dumnym przedumnym
![]()
Taa... potem jeszcze do mnie delegacja koleżaneczek przyszła w postaci 2 niewiast to jeszcze je opieprzyłam, że sie wpieprzaja tam gdzie nie trzeba xD
`ironia lubi nas i ciągnie w dół

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny piszedumnym bratem jestem niemało
Oj dumnym przedumnym
![]()
uściskał bym cię gdybyś była obok![]()
![]()
Nie zastosowałaś chwytu o którym ostatnio rozmawialiśmy ?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej