Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
robertas19 pisze:A my się znamy ??? xD
A nie? xD
Ojojojojoj😘
Ja za Tobą też😃
Za tydzień mam sobotę dyspozycyjną to można coś ogarnąć😃
dziś znowu wróciła moja cudowna opinia największej suki na roku xD
Bo się przeze mnie typiara popłakała xD
eh... studia😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
whisper pisze:
robertas19 pisze:A my się znamy ??? xD
A nie? xD
Ojojojojoj😘
Ja za Tobą też😃
Za tydzień mam sobotę dyspozycyjną to można coś ogarnąć😃
dziś znowu wróciła moja cudowna opinia największej suki na roku xD
Bo się przeze mnie typiara popłakała xD
eh... studia😃
anetka1717 pisze:
Co zrobiłaś?😃
Edytowano 22 maja 2010 o 22:25.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
anetka1717 pisze:Co zrobiłaś?😃
Opieprzyłam ją bo mnie wk*rwiła -.-'
Mamy robić audycję jako zaliczenie zajęć z radiówki. Ja, ona i dwóch kolegów jesteśmy wydawcami i odpowiadami za rozdzielenie tematów i ogólny ogar nad audycją.
Nie było tydzień temu na zajęciach z radiówki bo się rozchorowałam to ta samowolkę zrobiła, jakieś chooy wie jakie tematy porozdawała mimo, że miałam już z chłopakami cały plan audycji zrobiony (bo ona się nie raczyła do nikogo odezwać) łącznie z ustalonymi przerywnikami, jinglami itd itp...
I ja dziś wpadam na uczelnię a ludzie mi mówią jak sprawa wygląda, że oni nie wiedzą co mają robić itd...
Zyebałam ją przy wszystkich, którzy byli obecnie w sali za to, że robi samowolki itd i jeszcze mi bezczelnie mówi, że powinniśmy jej dziękować😕
No myślałam, że rozszarpie😕
A teraz już nie możemy wrócić do naszego planu bo wszystko poszło do wykładowczyni a jej nie ma aż do terminu oddania audycji😕 Dzwoniłam do niej ale "niestety już nic nie da się zrobić"...
😕
I teraz mam tydzień żeby z jej głupich tematów zrobić jakiś sensowny plan audycji plus muszę poskładać jakieś 50 ścieżek do następnego tygodnia i opracować nowe przejścia, łączniki itd ;]
No i pocisnęłam jej i się popłakała... ;]
whisper pisze:
anetka1717 pisze:Co zrobiłaś?😃
Opieprzyłam ją bo mnie wk*rwiła -.-'
Mamy robić audycję jako zaliczenie zajęć z radiówki. Ja, ona i dwóch kolegów jesteśmy wydawcami i odpowiadami za rozdzielenie tematów i ogólny ogar nad audycją.
Nie było tydzień temu na zajęciach z radiówki bo się rozchorowałam to ta samowolkę zrobiła, jakieś chooy wie jakie tematy porozdawała mimo, że miałam już z chłopakami cały plan audycji zrobiony (bo ona się nie raczyła do nikogo odezwać) łącznie z ustalonymi przerywnikami, jinglami itd itp...
I ja dziś wpadam na uczelnię a ludzie mi mówią jak sprawa wygląda, że oni nie wiedzą co mają robić itd...
Zyebałam ją przy wszystkich, którzy byli obecnie w sali za to, że robi samowolki itd i jeszcze mi bezczelnie mówi, że powinniśmy jej dziękować😕
No myślałam, że rozszarpie😕
A teraz już nie możemy wrócić do naszego planu bo wszystko poszło do wykładowczyni a jej nie ma aż do terminu oddania audycji😕 Dzwoniłam do niej ale "niestety już nic nie da się zrobić"...
😕
I teraz mam tydzień żeby z jej głupich tematów zrobić jakiś sensowny plan audycji plus muszę poskładać jakieś 50 ścieżek do następnego tygodnia i opracować nowe przejścia, łączniki itd ;]
No i pocisnęłam jej i się popłakała... ;]
strelauiczarny pisze:
O dumnym bratem jestem niemało😃
😃 Oj dumnym przedumnym
😃
😃
łza wzruszenia kreci mi się w oku😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
strelauiczarny pisze😲 dumnym bratem jestem niemało
😃
😃 Oj dumnym przedumnym
😃
😃
Taa... potem jeszcze do mnie delegacja koleżaneczek przyszła w postaci 2 niewiast to jeszcze je opieprzyłam, że sie wpieprzaja tam gdzie nie trzeba xD
pannaanna pisze:
i bardzo dobrze.
cza było pobić xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze😲 dumnym bratem jestem niemało
😃
😃 Oj dumnym przedumnym
😃
😃
Taa... potem jeszcze do mnie delegacja koleżaneczek przyszła w postaci 2 niewiast to jeszcze je opieprzyłam, że sie wpieprzaja tam gdzie nie trzeba xD
`ironia lubi nas i ciągnie w dół

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze😲 dumnym bratem jestem niemało
😃
😃 Oj dumnym przedumnym
😃
😃
uściskał bym cię gdybyś była obok😃
😃
Nie zastosowałaś chwytu o którym ostatnio rozmawialiśmy ?😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej