Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
odd pisze:ta to nagranie jest boskie..idę posłuchać.
które?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
bocin pisze:A czy to prawda, że teraz zamiast Sorry będzie odcinek specjalny z "Niecierpliwi"?
nie, ale jak juz wspomnialem bei z dedykacja. Musze najpirew kompa dobrze skonfigurowac.. tak z 20 min jeszcze
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej