Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
hahah xd
zajebista reklama xd
Może wezmę udział... xD albo wyślę swoje CV i zgłoszę się na jurora xd
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
pannaanna pisze:hahah xd
zajebista reklama xd
Może wezmę udział... xD albo wyślę swoje CV i zgłoszę się na jurora xd
o to sam się zgłoszę do Ciebie pod koniec września lub na początku października xD
a wiesz w moich konkursach liczy się prestiż xDD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
rutson pisze:
do czego statuetke do czego . ?
bo ja nie w temacie jestem .; D
robertas19 pisze:
rutson pisze:do czego statuetke do czego . ?
bo ja nie w temacie jestem .; D
a do niczego xDD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
rutson pisze:
pannaanna pisze:Sis moja kochana❤! Już koniec matur?
😃
a niee wiem . xD dzisiaj jeszcze byly .😜p
taktaktak pisze:
Tak już po maturach🙂 Mam wakacje (chociaż od przyszłego tyg do pracy mykam)
Normalnie kumajcie to, wstaję z łóżka idę do komputera siadam przeciągam się jak to człowiek rano i nagle nie mogę się ruszyć! Nie mogę głowy w prawo w ogóle przekrećić, chyba złamał mi się kark xD Boooli, będę połamana teraz przez kilka dni.............
robertas19 pisze:
dobra, ja idę xD
na razie dziewoje xDD
taktaktak pisze:
no już jestem😃 Kurde ale mnie szyja boli normalnie chyba sobie bandażem elastycznym owinę xDDD
Do pracy na Hel (zapraszam😃)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej