Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
hahah xd
zajebista reklama xd
Może wezmę udział... xD albo wyślę swoje CV i zgłoszę się na jurora xd
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
pannaanna pisze:hahah xd
zajebista reklama xd
Może wezmę udział... xD albo wyślę swoje CV i zgłoszę się na jurora xd
o to sam się zgłoszę do Ciebie pod koniec września lub na początku października xD
a wiesz w moich konkursach liczy się prestiż xDD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
rutson pisze:
do czego statuetke do czego . ?
bo ja nie w temacie jestem .; D
robertas19 pisze:
rutson pisze:do czego statuetke do czego . ?
bo ja nie w temacie jestem .; D
a do niczego xDD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
rutson pisze:
pannaanna pisze:Sis moja kochana! Już koniec matur?
a niee wiem . xD dzisiaj jeszcze byly .p
taktaktak pisze:
Tak już po maturachMam wakacje (chociaż od przyszłego tyg do pracy mykam)
Normalnie kumajcie to, wstaję z łóżka idę do komputera siadam przeciągam się jak to człowiek rano i nagle nie mogę się ruszyć! Nie mogę głowy w prawo w ogóle przekrećić, chyba złamał mi się kark xD Boooli, będę połamana teraz przez kilka dni.............
robertas19 pisze:
dobra, ja idę xD
na razie dziewoje xDD
taktaktak pisze:
no już jestemKurde ale mnie szyja boli normalnie chyba sobie bandażem elastycznym owinę xDDD
Do pracy na Hel (zapraszam)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej