Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
Zna ktoś może jakiś skuteczny i szybki sposób na rozładowanie niesamowitego zaplecza złości jaki w tym momencie rozpiernicza mi głowę ??😕;
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
...
![]()
anetka1717 pisze:
strelauiczarny pisze:Zna ktoś może jakiś skuteczny i szybki sposób na rozładowanie niesamowitego zaplecza złości jaki w tym momencie rozpiernicza mi głowę ??😕;
Las🙂
strelauiczarny pisze:
anetka1717 pisze:strelauiczarny pisze:Zna ktoś może jakiś skuteczny i szybki sposób na rozładowanie niesamowitego zaplecza złości jaki w tym momencie rozpiernicza mi głowę ??😕;
Las🙂
to znaczy mam sie zaszyć w lesie na jakiś rok ?😃
😃 i wyciszyć ?
😃
😃 czy jak bo nie wiem
😛
A moze mam iść do lasu i sie wykrzyczeć😜
A moze mam osobe ktora doprowadza mnie do białej gorączki do lasu wywieźć zakopać i zostawić ;>??😃
😃
...
![]()
strelauiczarny pisze:
na co dzien rowniez wybrał bym opcje nr jeden, ale opcja nr 3 z kazda sekundą jest coraz ardziej możliwa do spełnienia. jeżeli dostaniecie inf że resztę życia spędzam na Kleczkowskiej we wro to wyślecie jakąś paczkę nie ??😃
strelauiczarny pisze:
na co dzien rowniez wybrał bym opcje nr jeden, ale opcja nr 3 z kazda sekundą jest coraz ardziej możliwa do spełnienia. jeżeli dostaniecie inf że resztę życia spędzam na Kleczkowskiej we wro to wyślecie jakąś paczkę nie ??😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej