Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
thenightday pisze:
robertas19 pisze:Zdaniem meteorologów, dziś rano przestanie padać. Deszczu nie powinno być co najmniej do środy.
ja słyszlam że mają byc deszcze włsąnie do środy😛
a pizda jest taka że jutro składam podanie do szkoł a jeszcze nie mam nic ani zdjęć, ani podania ani aktu urodzenia a ni nic xD
robertas19 pisze:
thenightday pisze:robertas19 pisze:Zdaniem meteorologów, dziś rano przestanie padać. Deszczu nie powinno być co najmniej do środy.
a pizda jest taka że jutro składam podanie do szkoł a jeszcze nie mam nic ani zdjęć, ani podania ani aktu urodzenia a ni nic xD
Ja podaję zawsze optymistyczną pogodę xD
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
stargirl pisze:
Sranie w banie😃
Ja chcę słońce xD
Trzeba się w końcu zacząć opalać bo jak ja będę w lato wyglądać! o_O
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
thenightday pisze:
robertas19 pisze:thenightday pisze:robertas19 pisze:Zdaniem meteorologów, dziś rano przestanie padać. Deszczu nie powinno być co najmniej do środy.
my prosimy o prawdziwa😜
Edytowano 16 maja 2010 o 19:15.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
pannaanna pisze:
thenightday pisze:robertas19 pisze:Zdaniem meteorologów, dziś rano przestanie padać. Deszczu nie powinno być co najmniej do środy.
akt urodzenia?
jak ja mało o życiu wiem... xd
wiem właśnierobertas19 pisze:
thenightday pisze:robertas19 pisze:thenightday pisze:robertas19 pisze:Zdaniem meteorologów, dziś rano przestanie padać. Deszczu nie powinno być co najmniej do środy.
my prosimy o prawdziwa😜
A po co prawdziwą, zachwycająca to ona nie jest xD
rutson pisze:
ania chodz zorganizujemy mini zlot isingowiczow w olsztynie . xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej