Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
djm87 pisze:
Robertas gdzie Ty tu widzisz ironię!!!
przeciez ja anioł nie czlowiek;P
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
...
![]()
...
![]()
stargirl pisze:
Jak można nie lubić tych słodkich, puszystych, z ostrymi pazurkami, czasami najeżonych istotek?😃
strelauiczarny pisze:
stargirl pisze:Jak można nie lubić tych słodkich, puszystych, z ostrymi pazurkami, czasami najeżonych istotek?😃
Bo można lubić psy instead of koty🙂)
koty są fałszywe i zdradliwe😃
😃 Psy są bezwarunkowo oddane
😃
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
...
![]()
strelauiczarny pisze:
stargirl pisze:No mój pies jest bardzo mi oddany😃
jakiego pani psa posiada ?😃
...
![]()

strelauiczarny pisze:
Inaczej, jak ktoś ma kota czy coś lub sobie tam gdzieś taki futrzak łazi skacze lata tanczy czy cokolwiek to mi to absolutnie leży😃 ale w domu kota bym nie chciał mieć... raczej
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej