Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
thenightday pisze:
Robert Ty znowu zaczynasz swoją fobie na obrazki ? ;>

Edytowano 13 maja 2010 o 21:51.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
thenightday pisze:
hahaha xd bardzoo😛
a ten obrazek to jaki związek ? xD
Edytowano 13 maja 2010 o 22:09.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
thenightday pisze:hahaha xd bardzoo😛
no ja myślę, innej odpowiedzi nie przewidywałem, a związek tego obrazka żaden, ja się z obrazkami nie wiąże xD
robertas19 pisze:
kurde, moje lolitki chciałyby się znowu pokazać w tym temacie, ale niestety muszą poczekać do 23🙁
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:kurde, moje lolitki chciałyby się znowu pokazać w tym temacie, ale niestety muszą poczekać do 23🙁
zlituj sie... xD
thenightday pisze:
robertas19 pisze:thenightday pisze:hahaha xd bardzoo😛
no ja myślę, innej odpowiedzi nie przewidywałem, a związek tego obrazka żaden, ja się z obrazkami nie wiąże xD
nawet z tymi paniami co tutaj kiedyś tańczyły ?😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!