Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
a u mnie taka burza fajna. Jejku jakie świeże powietrze. Nie wiem czemu ale czuję taką radość od środka że aż mnie rozsadza. Uwielbiam takie burze !!!🙂 (A po ulicy płynie rzeka... heheh. nie ma to jak Oliwa...)
This is something more.
monia2405 pisze:
naftali pisze:a u mnie taka burza fajna. Jejku jakie świeże powietrze. Nie wiem czemu ale czuję taką radość od środka że aż mnie rozsadza. Uwielbiam takie burze !!!🙂 (A po ulicy płynie rzeka... heheh. nie ma to jak Oliwa...)
A ja nie lubię burzy od momentu, kiedy koło domu mi w latarnię piorun trzasnął😃 Aż u ciotki za ścianą ogień w kontaktach poszedł.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
monia2405 pisze:
whisper pisze:monia2405 pisze:No ja mówię, takie dzieci to blokować w połowie, żeby tylko mogły piosenki nagrywać i komentarze pisać. Wszelkie zakładanie tematów na forum by im zabroniono xD
przydałoby się xD
bo normalnie smietnik...
Dawaj zaraz ułożymy jakieś stosowne pisemko do moderatorów xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
naftali pisze:
monia2405 pisze:naftali pisze:a u mnie taka burza fajna. Jejku jakie świeże powietrze. Nie wiem czemu ale czuję taką radość od środka że aż mnie rozsadza. Uwielbiam takie burze !!!🙂 (A po ulicy płynie rzeka... heheh. nie ma to jak Oliwa...)
A ja nie lubię burzy od momentu, kiedy koło domu mi w latarnię piorun trzasnął😃 Aż u ciotki za ścianą ogień w kontaktach poszedł.
u mnie kiedyś walnęło w kamienicę obok. Nic się nie zapaliło, ale poszły prawie wszystkie urządzenia elektroniczne. U nas też część. Drugi raz taki pech to chyba się nie zdarzy😜
This is something more.
whisper pisze:
monia2405 pisze:whisper pisze:monia2405 pisze:No ja mówię, takie dzieci to blokować w połowie, żeby tylko mogły piosenki nagrywać i komentarze pisać. Wszelkie zakładanie tematów na forum by im zabroniono xD
przydałoby się xD
bo normalnie smietnik...
Dawaj zaraz ułożymy jakieś stosowne pisemko do moderatorów xD
hahah petycja xD
This is something more.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
aro23 pisze:
pannaanna pisze:hm.
hej, Ann😘
pannaanna pisze:
aro23 pisze😛annaanna pisze:hm.
hej, Ann😘
siemaszko wszystkim😃
pannaanna dzisiaj na próbie darła się wniebogłosy, śpiewała na 7 głosów i w ogóle. xd
aro23 pisze:
pannaanna pisze:aro23 pisze😛annaanna pisze:hm.
hej, Ann😘
siemaszko wszystkim😃
pannaanna dzisiaj na próbie darła się wniebogłosy, śpiewała na 7 głosów i w ogóle. xd
eee, tylko na 7?😛 co tak słabo?
😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!