Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
naftali pisze:
jednalitera pisze😛adam na cyckia tu jeszcze muszę zakuć na jakąś durną pamięciówkę jutro.po co w ogóle komu takie gówniane przedmioty?ja mam konstrukcje do wykonczenia i klauzurę z budownictwa. weź nic nie mów lepiej.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
naftali pisze:jednalitera pisze😛adam na cyckia tu jeszcze muszę zakuć na jakąś durną pamięciówkę jutro.po co w ogóle komu takie gówniane przedmioty?ja mam konstrukcje do wykonczenia i klauzurę z budownictwa. weź nic nie mów lepiej.
ja mam na piatek kolosa, prezentacje, prace, musze zlozyc nip-3,pit-37 i odrazu korekte. Ale co tam. Jutro😃
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
kaspo pisze:
Cycki sa cool! Znaczy nie Twoje oczywiscie. Znaczy nie chcialem urazic!
I patrzcie jak latwo jebnac gafe lubiac cycki😃
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
![]()
thenightday pisze:
Witam i żegnam🙁
Dobrej nocy😘
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kaspo pisze:
Cycki sa cool! Znaczy nie Twoje oczywiscie. Znaczy nie chcialem urazic!
I patrzcie jak latwo jebnac gafe lubiac cycki😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:Cycki sa cool! Znaczy nie Twoje oczywiscie. Znaczy nie chcialem urazic!I patrzcie jak latwo jebnac gafe lubiac cycki😃hahah xDmacie Wy tematy xDhej Wam
😘
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej