Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
A mi sie chce śpiewać ... ale smutne piosenki i wolne. Tylko nie tutaj na isingu, tak po prostu dla siebie w domu.
Przygnębiająca jest ta atmosfera
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
filipzkonopi pisze:
Troche smiesza mnie ludzie ktorzy spiewaja tribute i prosza o ocene.......
![]()
filipzkonopi pisze:
Teraz sie tak zastanawiam że Doroty piosenka troche pasuje do obecnej sytuacji........
![]()
anilorak2 pisze:
filipzkonopi pisze:Teraz sie tak zastanawiam że Doroty piosenka troche pasuje do obecnej sytuacji........jaka piosenka i jakiej Doroty?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej