Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
Kasia.. teraz wiesz czemu ten komentarz pod nagraniem.. ale naprawde.. ta wiadomosc mnie przygnebila niestety...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
ja mam tylko nadzieje ze zadna wojna z tego nie wyniknie.. niech bedzie tak jak bylo.. ale zeby nie bylo gorzej..
to jest naprawde beznadziejne uczucie.. uslyszec takie informacje za granica.. bo nie jestes w swoim narodzie.. nie do konca wierzysz i nie do konca zdajesz sobie z tego sprawe...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
kaspo pisze:
jaki komentarz? Zobaczcie sobie nagranie wotajsinkiego. Juz sobie zaczynaja ludzie morde tragedia wycierac. ***a rece opadaja
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
whisper pisze:
kaspo pisze:jaki komentarz? Zobaczcie sobie nagranie wotajsinkiego. Juz sobie zaczynaja ludzie morde tragedia wycierac. ***a rece opadajatego tym bardziej nie skomentuje no ale cóz...komentarz pod moim nagraniem z Ania. Niektórzy biorą sobie do serca słowa wyrwane z kontekstu no ale co ja tam wiem.Nie odśpiewałam żadnej pieśni żałobnej i nie stawiam świeczek z nawiasów to jestem be
ragazzo occhi cielo.
kaspo pisze:
whisper pisze:kaspo pisze:jaki komentarz? Zobaczcie sobie nagranie wotajsinkiego. Juz sobie zaczynaja ludzie morde tragedia wycierac. ***a rece opadajatego tym bardziej nie skomentuje no ale cóz...komentarz pod moim nagraniem z Ania. Niektórzy biorą sobie do serca słowa wyrwane z kontekstu no ale co ja tam wiem.Nie odśpiewałam żadnej pieśni żałobnej i nie stawiam świeczek z nawiasów to jestem be
i slusznie.
Teraz tylko czekac, az debile zaczna byc fani Lecha K. po jego smierci.
Jak sie ciesze ze znam tutaj tych co maja mozgi
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:whisper pisze:kaspo pisze:jaki komentarz? Zobaczcie sobie nagranie wotajsinkiego. Juz sobie zaczynaja ludzie morde tragedia wycierac. ***a rece opadajatego tym bardziej nie skomentuje no ale cóz...komentarz pod moim nagraniem z Ania. Niektórzy biorą sobie do serca słowa wyrwane z kontekstu no ale co ja tam wiem.Nie odśpiewałam żadnej pieśni żałobnej i nie stawiam świeczek z nawiasów to jestem bei slusznie. Teraz tylko czekac, az debile zaczna byc fani Lecha K. po jego smierci. Jak sie ciesze ze znam tutaj tych co maja mozgi
ja już tutaj widziałam jak jakiś 13 latek śpiewał "Mury" dla "naszego bohatera" a w slajdach były fotki Lecha K.hmm...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Tym razem możecie sięgnąć po energiczny kawałek Kizo, sentymentalną współpracę Topky, MiłegoPana i Defis, refleksyjny utwór Perfect, kultowy hymn wolności Steppenwolf oraz jeden z największych przebojów System Of A Down. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej