Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ezoteryka pisze:
xD lol xD
Trzeba jakieś śniadanie skręcić😛
Hm...mielone bigos czy tosty?😛 Aaaa no i ogórki kiszone
😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Wiecie co, muszę się z Wami tą nowiną podzielić. Po 5 miesiącach intensywnego szukania pracy, w końcu ją dzisiaj znalazłem xD
aro23 pisze:
robertas19 pisze:Wiecie co, muszę się z Wami tą nowiną podzielić. Po 5 miesiącach intensywnego szukania pracy, w końcu ją dzisiaj znalazłem xD
no brawo, jestem z Ciebie dumny😃 i gdzie będziesz robił? ;>
robertas19 pisze:
aro23 pisze:robertas19 pisze:Wiecie co, muszę się z Wami tą nowiną podzielić. Po 5 miesiącach intensywnego szukania pracy, w końcu ją dzisiaj znalazłem xD
no brawo, jestem z Ciebie dumny😃 i gdzie będziesz robił? ;>
na razie to tylko na staż, ale tak i tak jestem zadowolony (bo ja do osób wybrednych nie należę)😃
robertas19 pisze:
a w takim jednym sklepie co ma sieć w całej Polsce😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej