Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Ja chciałam tylko się pożegnać xD
Fredziu, Hondek i Przecława Was tez żegnają
Gute Nacht xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:) Witaj Tomku
How may I help you
Ty powiedz mi jak to jest, ta mala co nie wierzy w Mikolaja przez co nie lubi mnie a lubi ciebie zaprosiła mnie do znajomych a ciebie nie?
Jest jakies wytlumaczenie tego zjawiska?
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:) Witaj Tomku
How may I help you
Ty powiedz mi jak to jest, ta mala co nie wierzy w Mikolaja przez co nie lubi mnie a lubi ciebie zaprosiła mnie do znajomych a ciebie nie?Jest jakies wytlumaczenie tego zjawiska?Emmm... zaprosiła mnie do znajomych
ale jakoś doszedłem do wniosku że chyba nie zaakceptuje
ona jet jakaś upośledzona
![]()
jednalitera pisze:
cizas hrajst nie mogę zasnąć a jutro 4 godziny wykładów teorii ;(
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:) Witaj Tomku
How may I help you
Ty powiedz mi jak to jest, ta mala co nie wierzy w Mikolaja przez co nie lubi mnie a lubi ciebie zaprosiła mnie do znajomych a ciebie nie?Jest jakies wytlumaczenie tego zjawiska?Emmm... zaprosiła mnie do znajomych
Wiem zauwazylem ze cos nie tak znia
Ale to mnie rozbawilo bo wczoraj mnie zaprosila, pozniej napisale ze nie lubi ha ha ha
Gdzies tam na swieta brzydko cos gadala widzialem.
A niech sie bawi dziecko, mi to nie przeszkadza
...
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:) Witaj Tomku
How may I help you
Ale to mnie rozbawilo bo wczoraj mnie zaprosila, pozniej napisale ze nie lubi ha ha ha
A łoco chłodzi??
strelauiczarny pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:) Witaj Tomku
How may I help you
A łoco chłodzi??
Witaj Marto)
Pani tu tak wcześnie ?
)
A poszukaj po rozmaitych wątkach forum osobnika wiktoria1111)
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
![]()
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Tym razem możecie sięgnąć po energiczny kawałek Kizo, sentymentalną współpracę Topky, MiłegoPana i Defis, refleksyjny utwór Perfect, kultowy hymn wolności Steppenwolf oraz jeden z największych przebojów System Of A Down. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej