Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Edytowano 18 września 2009 o 22:39.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
stargirl pisze:hahah mało jest pełnoletnich dziewic
Zabespieczasz się chociaż?
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
ladyines pisze:
Marysiu z nami niedola? Przecie to dwie sprzeczności
kaspo pisze:
ze glosem ladyines to moglbym nawet zyc w umywalce!
ladyines pisze:
kaspo pisze:ze glosem ladyines to moglbym nawet zyc w umywalce!
O matko! żyć w umywalce to rozumiem ale żeby się katować moim głosem? Kaspo mój drogi czyżbyś był masochistą ?
ladyines pisze:
O matko! żyć w umywalce to rozumiem ale żeby się katować moim głosem? Kaspo mój drogi czyżbyś był masochistą ?
odd pisze:
Ty przestań!! Nie udawaj, że nie wiesz jaka moc Ci drzemie w gardle! Ja kocham Twój głos...
odd pisze:
ladyines piszematko! żyć w umywalce to rozumiem ale żeby się katować moim głosem? Kaspo mój drogi czyżbyś był masochistą ?
![]()
Ty przestań!! Nie udawaj, że nie wiesz jaka moc Ci drzemie w gardle! Ja kocham Twój głos...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej