Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
stargirl pisze:robertas19 pisze:Witam Was
Witaj witaj!
Ciebie też właśnie polałam teraz normalnie już!
a gdzie???? xD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
strelauiczarny pisze:
stargirl pisze:A bry
Oblałam Cię wodą!
No to ładnie) I teraz trzeba iść się przebrać
)
robertas19 pisze:
A kapuje, Ty tak w przenośni powiedziałaś, a ja myślałem, że na jakimś portalu xD
...
![]()
stargirl pisze:
strelauiczarny pisze:stargirl pisze:A bry
Oblałam Cię wodą!
No to ładnie) I teraz trzeba iść się przebrać
)
Hahah ja pachnę męskimi perfumami bo strażacy przyszli do mnie do pokoju i mnie oblali w łóżku! xD
Normalnie masakrejszyn!
A ubranka to trzeba miec przygotowane na zapas bo często tu bedę wpadać i lać na Was
strelauiczarny pisze:
1. Oblali cię męskimi perfumami ??) Czy mam lepiej nie pytać z kąd i ch zapach na pani ciele
))
2. Będziesz na nas lać?? o.O
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
robertas19 pisze:
A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
robertas19 pisze:
A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
stargirl pisze:
robertas19 pisze:A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
Słyszałam!
I no niech ta kaczka mi wlyzie na profil to go [ją] usmażę!
strelauiczarny pisze:
robertas19 pisze:A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
Moment moment moment... ;>
Zaakceptował pan regulamin ??)
stargirl pisze:
Słyszałam!
aro23 pisze:
stargirl pisze:robertas19 pisze:A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
Słyszałam!
pomogę Ci xD
robertas19 pisze:
strelauiczarny pisze:robertas19 pisze:A słyszeliście o tym, że Nasza Klasa chce zorganizować wirtualne wybory prezydenckie i tam będą się kandydaci prezentować i zapychać Nam konto. Co o tym sądzicie, bo dla mnie to już jest chamstwo i to co robi nk zasługuje tylko na pogardę
Moment moment moment... ;>
Zaakceptował pan regulamin ??)
Zaakceptowałem, gdyż hasłem Naszej Klasy było odszukiwanie swoich znajomych ze szkoły itp. nic o takich rzeczach nie pisałoTo mija się z celem tamtego portalu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 4 nowe piosenki, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się emocjonalny duet Darii ze Śląska i Korteza, solowy utwór Anki, klasyczna popowa ballada Beaty Bartelik oraz ponadczasowy rockowy przebój zespołu Toto.
Zobacz więcej