Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
jacekklo86 pisze:
na party lets go
strelauiczarny pisze:
jacekklo86 pisze:na party lets go
Nieeee🙂) tylko nie żadne party
😛P Ja juz nie dam rady
😜p
...Chociaż w sumie🙂)
strelauiczarny pisze:
jacekklo86 pisze:na party lets goNieeee🙂) tylko nie żadne party
😛P Ja juz nie dam rady
😜p...Chociaż w sumie
🙂)
J.B. (Jacek)
...
![]()
jacekklo86 pisze:
strelauiczarny pisze:jacekklo86 pisze:na party lets goNieeee🙂) tylko nie żadne party
😛P Ja juz nie dam rady
😜p...Chociaż w sumie
🙂)
no wiesz 40 dni postu od imprez to czas sie wybawic🙂
strelauiczarny pisze:
jacekklo86 pisze:strelauiczarny pisze:jacekklo86 pisze:na party lets goNieeee🙂) tylko nie żadne party
😛P Ja juz nie dam rady
😜p...Chociaż w sumie
🙂)no wiesz 40 dni postu od imprez to czas sie wybawic
🙂Ja miałem 40 dni postu od nie-imprez
🙂) Więc chyba pora najwyższa odpocząć
🙂) tak przynajmniej dwa dni ewentualnie w stanie wielkiego kryzysu do kolacji
🙂)Aro zwykle jest tak że jeżeli w tle pojawia się wyraz w brzmieniu podobny do WTK
🙂 to staram się nie odmawiać
🙂)
J.B. (Jacek)
strelauiczarny pisze:
jacekklo86 pisze:strelauiczarny pisze:jacekklo86 pisze:na party lets goNieeee🙂) tylko nie żadne party
😛P Ja juz nie dam rady
😜p...Chociaż w sumie
🙂)
no wiesz 40 dni postu od imprez to czas sie wybawic🙂
Ja miałem 40 dni postu od nie-imprez🙂)
Więc chyba pora najwyższa odpocząć🙂) tak przynajmniej dwa dni ewentualnie w stanie wielkiego kryzysu do kolacji
🙂)
Aro zwykle jest tak że jeżeli w tle pojawia się wyraz w brzmieniu podobny do WTK🙂 to staram się nie odmawiać
🙂)
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Ide leżeć odpoczywać i dalej udawać przed rodzicielami że "przecież nie mam ogromnego kaca graniczącego z byciem jeszcze pijanym😜"...
😃 Milego Dnia Państwu życzę i Świąt spokojnych
🙂)
strelauiczarny pisze:
Ide leżeć odpoczywać i dalej udawać przed rodzicielami że "przecież nie mam ogromnego kaca graniczącego z byciem jeszcze pijanym😜"...
😃 Milego Dnia Państwu życzę i Świąt spokojnych
🙂)
J.B. (Jacek)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!