Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
pannaanna pisze:
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
taktaktak pisze:
pannaanna pisze:
no i nie udało się nam konferencji zrobic wczoraj.... gdzie był Robert
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
kaspo pisze:
MHM. Pogadszuki, taaak? Paluszki bola od pisania, taaaak?
pannaanna pisze:
kaspo pisze:MHM. Pogadszuki, taaak? Paluszki bola od pisania, taaaak?
powiedzmy...
TAKTAK HELOu.
Ruszaj dupsko xd
aro23 pisze:
pannaanna pisze:kaspo pisze:MHM. Pogadszuki, taaak? Paluszki bola od pisania, taaaak?powiedzmy... TAKTAK HELOu. Ruszaj dupsko xd
kaspo pisze:
aro23 piszeannaanna pisze:kaspo pisze:MHM. Pogadszuki, taaak? Paluszki bola od pisania, taaaak?
powiedzmy... TAKTAK HELOu. Ruszaj dupsko xd
dokladnie!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej