Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
ezoteryka pisze:
strelauiczarny pisze:ezoteryka pisze:Majoneeeeeeeeeeeeeeeez xD
koooooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk kvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!)
Coś jeszcze ?
Ciastko,karmel Czzekoooooooolaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD
whisper pisze:
kaspo pisze:łoohooo kurna, juz powoli zaczyna sie stabilizowac, ale wczesniej to, masssssakra byla..Przygody, przygody niestety nieprzyjemneznam ten ból
no ale najważniejsze, że teraz do przodu
kiedy nagrasz następny odcinek "Sorry"?tęsknię za Twoimi dowcipami i tym genialnym śmiechem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
ezoteryka pisze:strelauiczarny pisze:ezoteryka pisze:Majoneeeeeeeeeeeeeeeez xD
koooooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk kvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!)
Coś jeszcze ?
Ciastko,karmel Czzekoooooooolaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD
Yo! pick up the phone! waaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp!
kaspo pisze:
a milo mi, dziekuje
Sorry juz raczej nie bedzie, teraz jakby os to "40 lat minelo"
Lecz narazie jakos nie mam weny do dowcipkowania
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
Yo! pick up the phone! waaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:a milo mi, dziekujeSorry juz raczej nie bedzie, teraz jakby os to "40 lat minelo"Lecz narazie jakos nie mam weny do dowcipkowania
oj
no nic, będę grzecznie czekać
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kaspo pisze:
Mozesz czekac niegrzecznie, tak jest ciekawiej
Zawijam, kto musi pojsc do roboty!
Milego Kasico, Tobie i calej reszcie zycze:
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:Mozesz czekac niegrzecznie, tak jest ciekawiejZawijam, kto musi pojsc do roboty! Milego Kasico, Tobie i calej reszcie zycze:no dobra, zobaczę co się da zrobić
Dobranoc Kasper
wolę te wersję jednak
:
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
WTF?!
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!