Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
bocin pisze:
odd pisze:a kto Ci tak napisał, BoCinie? ;(
Wojtas!
Nie dość, że mi się nagranie przesunęło i "mikrofon" się ***ł do końca, to ten jeszcze wymyślił jakieś coś "pod dźwiękiem" jak wiem, że jest dobrze
stargirl pisze:
Jadę do kościoła
Pomodlić się za kogoś?? ;]
stargirl pisze:
Jadę do kościoła
bocin pisze:
Wojtas!Nie dość, że mi się nagranie przesunęło i "mikrofon" się ***ł do końca, to ten jeszcze wymyślił jakieś coś "pod dźwiękiem" jak wiem, że jest dobrze
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
anetka1717 pisze:
stargirl pisze:Jadę do kościoła
Aneciu,pomódl się za Wojtka,który choć nie może,to musi jeść!
Coby mu spodenki nie pękły...
odd pisze:
BoCin. To nie był rewanż. On mnie zaszantażował. Ty mi nic zrobić nie możesz?
odd pisze:
bocin pisze:Wojtas!Nie dość, że mi się nagranie przesunęło i "mikrofon" się ***ł do końca, to ten jeszcze wymyślił jakieś coś "pod dźwiękiem" jak wiem, że jest dobrze![]()
A to świnia! Aż mi Cię żal, mój najgorszy wrogu. Podwyższyc Ci średnią? ;(
stargirl pisze:
dobrze;]
Pomodlę się jeszcze abyście dostały swoje wymarzone miotły;D
wyimaginowany pisze:
bocin pisze:odd pisze:a kto Ci tak napisał, BoCinie? ;(
Wojtas!
Nie dość, że mi się nagranie przesunęło i "mikrofon" się ***ł do końca, to ten jeszcze wymyślił jakieś coś "pod dźwiękiem" jak wiem, że jest dobrze
Jak każdy 8latek, BoCin nie potrafi przyjąć krytyki na klatę i mi zaraz da same jedynki!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej