Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
whisper pisze:
taktaktak pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:whisper pisze:mowie Ci ze innych wersji nie ma xDpogódź się z tym! xDHej RobertKasiu kiedy nagrasz jakies nowe wideo?Tylko mi nie kręc ze ci coś nie działa
Słońce, nie mam teraz nastroju do śpiewania...bynajmniej nie do bardziej radosnych piosenekUtwór do kotleta takze moze być
No dobra spoko, next week we make something together;pzaraz Ci na privie wytłumaczę to będziesz wiedział ocb
nagrałam dziś "Do kołyski" ale mi skasowali
oh i ah! czekam z niecierpliwością
kto Ci skasował? ;(iSingowe Pany
Edytowano 25 marca 2010 o 21:02.
whisper pisze:
aro23 pisze:whisper pisze:nawet jak siedze na niewidoku to zawsze ktoś pisze xD
a jak nie odpisuje to litanie sie sypia... xD
zwlaszcza jak mam taki opis jak teraz to wiesz... wole miec spokoj, przynajmniej mi nic nie mryga
no jak tam wolisz, ja nie namawiam
Ty mi lepiej powiedz czy Marcin (wilkowy) ma nocleg w tym samym miejscu co my
żeby potem jaj nie było
czy on u Salo zostaje?
filipzkonopi pisze:
I tym optymistycznym komentarzem Tomuś zostaje wywalony z iSing. Dziękuje za uwage
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:I tym optymistycznym komentarzem Tomuś zostaje wywalony z iSing. Dziękuje za uwage
jak Ciebie wywalą to zrobimy strajk! o!
Cya Kacper
A widzisz cwaniaku
hmm... a ja sie zastanawiam czy ja w końcu jade z Wami czy sama pociągiem czy coś... bo nie wiem na którą dotrę do Łomży xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aro23 pisze:
no trzeba to będzie obgadać z wilkowym
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
na razie Kacper
kurde wiecie co, ja będę miał mały problem, bo nie znam kompletnie Wa-wy i dalej niż od dworca na pewno nie odejdę xDDD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
aro23 pisze:no trzeba to będzie obgadać z wilkowym
no właśnie tak teraz się zastanawiać zaczęłam... bo do Ciebie mam jakieś 150 km a do Wawy 184 z tego co widziałam... także nie wiem
![]()
robertas19 pisze:
na razie Kacperkurde wiecie co, ja będę miał mały problem, bo nie znam kompletnie Wa-wy i dalej niż od dworca na pewno nie odejdę xDDD
aro23 pisze:
whisper pisze:aro23 pisze:no trzeba to będzie obgadać z wilkowym
no właśnie tak teraz się zastanawiać zaczęłam... bo do Ciebie mam jakieś 150 km a do Wawy 184 z tego co widziałam... także nie wiem
to się zastanów czy wolisz jechać samotnie do Wawy czy też z dwoma sympatycznymi facetami
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:na razie Kacperkurde wiecie co, ja będę miał mały problem, bo nie znam kompletnie Wa-wy i dalej niż od dworca na pewno nie odejdę xDDD
Robercie nie panikuj, Pałac kultury jako punkt odniesienia.
whisper pisze:
aro23 pisze:whisper pisze:aro23 pisze:no trzeba to będzie obgadać z wilkowym
to się zastanów czy wolisz jechać samotnie do Wawy czy też z dwoma sympatycznymi facetami
wiedziałam, że to napiszesz xD
aro23 pisze:
whisper pisze:aro23 pisze:whisper pisze:aro23 pisze:no trzeba to będzie obgadać z wilkowym
wiedziałam, że to napiszesz xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej