Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
pannaanna pisze:
Hm nie wiem czy to znajdę... W sumie będziemy mieli pewnie mało czasu...
![]()
![]()
pannaanna pisze:
Oookej) Sądzę, iż reszta grupy mnie poprze
Może pocykam foty tej mieścinie... Mam nadzieję, że to ładne miasteczko.
![]()
pannaanna pisze:
ŁołMieszkałeś w Łapach czy w Białym? I co robiłeś w Tym DK?
)
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
...
![]()
thenightday pisze:
Mogę wyjść już z ukrycia ? Nie ma Kacperskiego ? ;>
![]()
pannaanna pisze:
) W takim razie, szkoda, że Cię wygnało
Tak, pewnie byś przyszedł, obejrzał... Może by Ci się spodobało. Może losy by się inaczej potoczyły. Może to Ty byłbyś dyrektorem
filipzkonopi pisze:
pannaanna pisze:) W takim razie, szkoda, że Cię wygnało
Tak, pewnie byś przyszedł, obejrzał... Może by Ci się spodobało. Może losy by się inaczej potoczyły. Może to Ty byłbyś dyrektorem
Ja juz jestem poza granicami kraju ponad osiem lat, ale mam duzy sentyment do domu kultury. Naprawde wtedy ludzie ktorzy tam byli otworzyli mi okno na swiat. Dzieki nim dostałem sie do Białostockiego zespołu gralem kilka dobrych lat az do wyjazdu z kraju
Ale tam juz sie ekipa zmieniła od tamtego czasu tylko wiem ze pani Ewa zostala. Opiekun od kółka teatralnego jest Adam Karasiewicz taki gośc w okularach.
Nie na dyrektora sie nie nadaje, niestety
I tak zobacze waszą sztuke gwarantowane
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej