Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyćpannaanna pisze:
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd
filipzkonopi pisze:
pannaanna pisze:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyć
pannaanna pisze:
No bo kurde. xD ty tu w dobrej mierze mówisz a ludzie przeciwko Tobie to wykorzystują xDD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
![]()
Wszystko już jasne Tydzien teatrupannaanna pisze:
filipzkonopi piszeannaanna pisze:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyć
Ugh. Od dziś zakładam torbę na twarz na zdjęcia O.o xd
pannaanna pisze:
hahaha xD Dobra rada mamuśka![]()
Edytowano 20 marca 2010 o 22:39.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
pannaanna pisze:filipzkonopi piszeannaanna pisze:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyć
Ugh. Od dziś zakładam torbę na twarz na zdjęcia O.o xd Wszystko już jasne Tydzien teatru
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Miszczu a kiedy ty masz ten występ? Bo według grafiku wyglada na to ze w czwartekpannaanna pisze:
filipzkonopi piszeannaanna pisze:filipzkonopi pisze
annaanna pisze:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyć
Ugh. Od dziś zakładam torbę na twarz na zdjęcia O.o xd Wszystko już jasne Tydzien teatru
Ach... xd tak. W sumie my jedziemy tam po to, żeby zagrać przed Twórcą tekstów do naszej sztuki Edwardem Redlińskim
Ciekawe, co nam powie.Mama dobra rada
![]()
filipzkonopi pisze:
pannaanna pisze:filipzkonopi piszeannaanna pisze:filipzkonopi pisze
annaanna pisze:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. nie szukaj :< nie namierzaj :< Nieee występujemy w Domu Kultury, nie w kinie. Prosze Cie nie namierzaj mnie xd Aha ha ha, nie obawiaj sie mnie tam nie ma, ale fotki napewno bede mógł zobaczyć
Ach... xd tak. W sumie my jedziemy tam po to, żeby zagrać przed Twórcą tekstów do naszej sztuki Edwardem Redlińskim
Ciekawe, co nam powie.Mama dobra rada
![]()
Miszczu a kiedy ty masz ten występ? Bo według grafiku wyglada na to ze w czwartek
![]()
Nie martw sie zachowam dla siebiepannaanna pisze:
O.o nieeeeeeeee Właśnie poznałeś nazwe mojego teatru i w tej chwili możesz wszystko O.o
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej