Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
robertas19 pisze:
A jak już jest w temacie Wiosna, to mam takie pytanie. Kiedy jest przestawianie zegarków do przodu???
Kacpersky551 ®
thenightday pisze:
robertas19 pisze:ale dzisiaj smętna pogoda jest, pada deszcz i słońca brak😉
a u mnie nie pada ha😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:A jak już jest w temacie Wiosna, to mam takie pytanie. Kiedy jest przestawianie zegarków do przodu???
Za tydzień w sobotę😃
thenightday pisze:
i co nadal się kłócimy która część wielkopolski jest cieplejsza?😃
robertas19 pisze:
thenightday pisze:i co nadal się kłócimy która część wielkopolski jest cieplejsza?😃
a nom xD oczywiście, że północna część xD
thenightday pisze:
robertas19 pisze:thenightday pisze:i co nadal się kłócimy która część wielkopolski jest cieplejsza?😃
a nom xD oczywiście, że północna część xD
ha u Ciebie pada a u mnie nie. czyli południowa część jest cieplejsza!😃
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej