Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
taktaktak pisze:
hahaah pasta z ośmiornicami xD Niebo w gębie xDDD
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???😃Nie przepadam
😛oj to nie dobrze
😃
Znam takich co chodzą do chinskich restauracji tylko po to aby najeśc sie owoców morza, ja omijam z daleka🙂
Raz w zyciu przez przypadek kupiłem pastę z osmiornicami, kurna tego smaku nie zapomne do konca życia, nie jem tego nawet jak mi zapłaca😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???😃Nie przepadam
😛oj to nie dobrze
😃Znam takich co chodzą do chinskich restauracji tylko po to aby najeśc sie owoców morza, ja omijam z daleka
🙂Raz w zyciu przez przypadek kupiłem pastę z osmiornicami, kurna tego smaku nie zapomne do konca życia, nie jem tego nawet jak mi zapłaca
😛a co to takiego ta pasta z ośmiornicy, bo już sama nazwa mnie odpycha od jedzenia
😃
thenightday pisze:
chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiem😃
muszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewać😃 jak mnie pochwali to idę na piwo
😃 mm
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???😃Nie przepadam
😛oj to nie dobrze
😃Znam takich co chodzą do chinskich restauracji tylko po to aby najeśc sie owoców morza, ja omijam z daleka
🙂Raz w zyciu przez przypadek kupiłem pastę z osmiornicami, kurna tego smaku nie zapomne do konca życia, nie jem tego nawet jak mi zapłaca
😛a co to takiego ta pasta z ośmiornicy, bo już sama nazwa mnie odpycha od jedzenia
😃
Pasta to makaron, np taki jak do spagetti, a osmirniczki sa pokrojone na plasterki przysmarzone i tyle tego dziadowskiego przysmaku, no czasami jest w sosie pomidorowym😛
![]()
robertas19 pisze:
thenightday pisze:chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiem😃muszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewać
😃 jak mnie pochwali to idę na piwo
😃 mmto Ty z nauczycielką na piwo chodzisz xDDD
robertas19 pisze:
thenightday pisze:chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiem😃
muszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewać😃 jak mnie pochwali to idę na piwo
😃 mm
to Ty z nauczycielką na piwo chodzisz xDDD
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
taktaktak pisze:
O nie Tomek, myślałam że to coś lepszego xD bleeeeeeee ;| już wolałabym pasztet ze ślimaka...
Edytowano 19 marca 2010 o 16:13.
taktaktak pisze:
Najgorsze są chyba ostrygi... biedne sie na Ciebie gapią tuż przed zjedzeniem🙁 A potem musisz je cytryną potraktować zeby je zabić
🙁
🙁
🙁
[*]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej