Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
taktaktak pisze:
hahaah pasta z ośmiornicami xD Niebo w gębie xDDD
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???Nie przepadam
oj to nie dobrze
Znam takich co chodzą do chinskich restauracji tylko po to aby najeśc sie owoców morza, ja omijam z daleka
Raz w zyciu przez przypadek kupiłem pastę z osmiornicami, kurna tego smaku nie zapomne do konca życia, nie jem tego nawet jak mi zapłaca
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???Nie przepadam
oj to nie dobrze
Znam takich co chodzą do chinskich restauracji tylko po to aby najeśc sie owoców morza, ja omijam z daleka
Raz w zyciu przez przypadek kupiłem pastę z osmiornicami, kurna tego smaku nie zapomne do konca życia, nie jem tego nawet jak mi zapłaca
a co to takiego ta pasta z ośmiornicy, bo już sama nazwa mnie odpycha od jedzenia
thenightday pisze:
chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiem
muszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewaćjak mnie pochwali to idę na piwo
mm
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:Co ty Filip ryb nie lubisz ???Nie przepadam
oj to nie dobrze
a co to takiego ta pasta z ośmiornicy, bo już sama nazwa mnie odpycha od jedzenia
Pasta to makaron, np taki jak do spagetti, a osmirniczki sa pokrojone na plasterki przysmarzone i tyle tego dziadowskiego przysmaku, no czasami jest w sosie pomidorowym
![]()
robertas19 pisze:
thenightday pisze:chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiemmuszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewać
jak mnie pochwali to idę na piwo
mmto Ty z nauczycielką na piwo chodzisz xDDD
robertas19 pisze:
thenightday pisze:chyba coś nagram, ale jeszcze nie wiem
muszę Chylińską przećwiczyć bo nauczycielce muszę dzisiaj zaśpiewaćjak mnie pochwali to idę na piwo
mm
to Ty z nauczycielką na piwo chodzisz xDDD
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
taktaktak pisze:
O nie Tomek, myślałam że to coś lepszego xD bleeeeeeee ;| już wolałabym pasztet ze ślimaka...
Edytowano 19 marca 2010 o 16:13.
taktaktak pisze:
Najgorsze są chyba ostrygi... biedne sie na Ciebie gapią tuż przed zjedzeniemA potem musisz je cytryną potraktować zeby je zabić
![]()
[*]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej