Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:A ja mamW lodówce xD nie wiem czy po kaszubsku ale są i takie śledzie w sklepach u mnie xDhihihhi ->>>
No jak byś ty mogła nie miec śledzi po Kaszubsku, bylby to ogólny skandal
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
taktaktak pisze:
Apropo "no heloł":Uwaga, kto tego nie oglądał jeszcze to niech zobaczy, to było bodajże w poniedziałek w rozmowach w toku. Tematem było "Chcę być jak Doda", myślałam że tej typiarze zaraz walnę przez ekran telewizora. Jeżeli myślicie że spotkaliście kiedykolwiek w życiu głupią laskę to zobaczcie to:http://www.wykop.pl/link/328477/rozmowy-w-toku-chce-byc-jak-doda/
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Apropo "no heloł":Uwaga, kto tego nie oglądał jeszcze to niech zobaczy, to było bodajże w poniedziałek w rozmowach w toku. Tematem było "Chcę być jak Doda", myślałam że tej typiarze zaraz walnę przez ekran telewizora. Jeżeli myślicie że spotkaliście kiedykolwiek w życiu głupią laskę to zobaczcie to:http://www.wykop.pl/link/328477/rozmowy-w-toku-chce-byc-jak-doda/
Mi mo to ze jestes krejzi czasami to mam nadzieję ze nie jestes taka jak one. Oglądałem to już
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze: kaszebszczi białka
Dobra co to jest, bo nie kumam?
![]()
Edytowano 18 marca 2010 o 17:11.
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Spowiadaj się. Może dam Ci rozgrzeszenie
Dawaj w ciemno, tak bedzie najlepiej
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Spowiadaj się. Może dam Ci rozgrzeszenieDawaj w ciemno, tak bedzie najlepiej
Ksiądz w ciemno nie daje xD
filipzkonopi pisze:
Ty tego słuchałaś?
Jak ona moze tłumaczyć ze waliła sie z kolesiem w kościele
Powiedz mi gdzie jest granica moralności?
Grzeszna Doroto
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:Ty tego słuchałaś?Jak ona moze tłumaczyć ze waliła sie z kolesiem w kościelePowiedz mi gdzie jest granica moralności?Grzeszna Doroto
Ale co to ma ze mną wspólnego? Nie porównuj mnie do niej
No właśnie ona nie ma moralności to jest po prostu katastrofa co ona wygaduje w tym programie, w kościele w konfesionale... szkoda że nie na ołtarzu ;
|
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Spowiadaj się. Może dam Ci rozgrzeszenieDawaj w ciemno, tak bedzie najlepiej
Ksiądz w ciemno nie daje xD
W sumie zakonnica takze dać nie moze
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej