Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
ezoteryka pisze:
Buuuuuuuuuu... xD
...
![]()
thenightday pisze:
strelauiczarny pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:to że niby jakieś rodzinne konto taa?Bo chyba partnerskie nie, co?
D
yy zaznaczam odpowiedź drugą.
...
nie powinnaś czasem lekcji robić dziewczę ?
Nie Wojtuś zostanę jeszcze i Cię pomęczę
thenightday pisze:
taktaktak pisze:Nie podchodzi Ci ta piosenka jeżeli mam być szczeramusisz czejndż repertuar
ale jaki jaki ?
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:strelauiczarny pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:to że niby jakieś rodzinne konto taa?Bo chyba partnerskie nie, co?
D
...
Fatum me od urodzenia...![]()
no coż taki juz moj los...
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
...
![]()
thenightday pisze:
strelauiczarny pisze:thenightday pisze:strelauiczarny pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:to że niby jakieś rodzinne konto taa?Bo chyba partnerskie nie, co?
D
...
Fatum me od urodzenia...![]()
no coż taki juz moj los...
Mnie już Kacpersky i Whisper nie męczą i mnie np. jest z tego powodu smutno
Także się ciesz
taktaktak pisze:
thenightday pisze:taktaktak pisze:Nie podchodzi Ci ta piosenka jeżeli mam być szczeramusisz czejndż repertuar
ale jaki jaki ?
no masz mniej wiecej ten sam punkt krytyczny co jaCzyli to miejsce gdzie nie wiadomo czy śpiewać już gardłem czy jeszcze wydusić przeponą coś. Więc albo niski albo wysoki nie taki niewygodny jak ta piosenka chylińskiej. PS: Nie wiem jak śpiewasz górą więc trudno mi tak spekulować, musisz sama wiedzieć w czym się dobrze czujesz
![]()
Wydało sietaktaktak pisze:
Oj miałam zły humor xD I to nie raz xD Wtedy krzyczałam na Tomasza xD (filipzkonopi)
...
![]()
thenightday pisze:
jak już się troche pocieszyłeś to ja się teraz posmuce
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:jak już się troche pocieszyłeś to ja się teraz posmuce
dlaczego( ? no to ja też
( <przytul>
thenightday pisze:
taktaktak pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:Nie podchodzi Ci ta piosenka jeżeli mam być szczeramusisz czejndż repertuar
ale jaki jaki ?
no masz mniej wiecej ten sam punkt krytyczny co jaCzyli to miejsce gdzie nie wiadomo czy śpiewać już gardłem czy jeszcze wydusić przeponą coś. Więc albo niski albo wysoki nie taki niewygodny jak ta piosenka chylińskiej. PS: Nie wiem jak śpiewasz górą więc trudno mi tak spekulować, musisz sama wiedzieć w czym się dobrze czujesz
ja np. się dobrze czuje w tej piosence xD
filipzkonopi pisze:
taktaktak piszej miałam zły humor xD I to nie raz xD Wtedy krzyczałam na Tomasza xD (filipzkonopi)
Wydało sie
taktaktak pisze:
thenightday pisze:taktaktak pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:Nie podchodzi Ci ta piosenka jeżeli mam być szczeramusisz czejndż repertuar
ale jaki jaki ?
Ale wg mnie nie podchodzi CiLepiej Ci ta "aleja gwiazd" podeszła, naprawdę
U chylińskiej słychać że to już max Twojej przeponowej skali...
taktaktak pisze:
thenightday pisze:taktaktak pisze:thenightday pisze:taktaktak pisze:Nie podchodzi Ci ta piosenka jeżeli mam być szczeramusisz czejndż repertuar
ale jaki jaki ?
Ale wg mnie nie podchodzi CiLepiej Ci ta "aleja gwiazd" podeszła, naprawdę
U chylińskiej słychać że to już max Twojej przeponowej skali...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej