Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Witam Was ja😃 Zastaję tutaj z Wami i jak narazie nie zapowiada się żebym gdzieś szła
😃
Siedz tu do rana bo jak nie to znowu rozwinę transparent😛
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Witam Was ja😃 Zastaję tutaj z Wami i jak narazie nie zapowiada się żebym gdzieś szła
😃Siedz tu do rana bo jak nie to znowu rozwinę transparent
😛buhahah xD jakbym tutaj do rana siedziała to by mnie mama chyba zabiła xD
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Witam Was ja😃 Zastaję tutaj z Wami i jak narazie nie zapowiada się żebym gdzieś szła
😃Siedz tu do rana bo jak nie to znowu rozwinę transparent
😛buhahah xD jakbym tutaj do rana siedziała to by mnie mama chyba zabiła xD
Musisz odpokutować za nieobecność dzisiejszą😛
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
takie pytanie dziwne z mej strony🙂) Słucha ktoś i lubi metallice
🙂)?
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Oj krecisz coś Karolina😛
![]()
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze😲j krecisz coś Karolina
😛Rano byłam - w nocy nic się nie działo Po południu byłam - witałam się i żegnałam bo też się nic nie działo. A poza tym trzeba było kończyć sprzątanie .Teraz jestem - nic się nie dzieje ale mogłoby się zacząć coś dziać bo nigdzie się jak na razie nie wybieram
😃
...
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze😲j krecisz coś Karolina
😛
Rano byłam - w nocy nic się nie działo
Po południu byłam - witałam się i żegnałam bo też się nic nie działo. A poza tym trzeba było kończyć sprzątanie .
Teraz jestem - nic się nie dzieje ale mogłoby się zacząć coś dziać bo nigdzie się jak na razie nie wybieram😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej