Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
J.B. (Jacek)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:silą rzeczy musimy zacząć od 2;P
no ale poczekaj ...juz od razu druga liga super
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:silą rzeczy musimy zacząć od 2;Pno ale poczekaj ...juz od razu druga liga super3 nie ma;P
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:silą rzeczy musimy zacząć od 2;Pno ale poczekaj ...juz od razu druga liga super3 nie ma;P
aha to jest szybka mozliwosc awansu do I ligi
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:silą rzeczy musimy zacząć od 2;Pno ale poczekaj ...juz od razu druga liga super3 nie ma;Paha to jest szybka mozliwosc awansu do I ligiraczej bardzo szybka w naszym przypadku;P hehe
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
taka slaba konkurencjka jest
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:taka slaba konkurencjka jestPowiem Ci tak......turnieje które grałyśmy były futsalowe ale też z drużynami które grają na trawie i żadnego meczu nawet nie przegrałyśmy;P my gramy ze sobą bardzo krótko i na razie raz w tygodniu ale jak skleimy drużynę to weźmiemy się za to poważniej;P
J.B. (Jacek)
J.B. (Jacek)
anilorak2 pisze:
słuchaj ja nie wiem jak to dokładnie jest będziemy grać to będę wiedzieć😜 ok ja muszę mykać...pa muzyko-piłkarzu
😉
J.B. (Jacek)
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej