Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
J.B. (Jacek)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
no proszę jaki to świat mały😉
J.B. (Jacek)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜
wokalnie jestem beznadziejny ...a z drugiej strony nie mam sprzetu do spiewania
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜wokalnie jestem beznadziejny ...a z drugiej strony nie mam sprzetu do spiewaniaaaaa czyli taki sędzia sprawiedliwy;P ja też nie mam śpiewam do mikrofonu w słuchawkach;P
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜wokalnie jestem beznadziejny ...a z drugiej strony nie mam sprzetu do spiewaniaaaaa czyli taki sędzia sprawiedliwy;P ja też nie mam śpiewam do mikrofonu w słuchawkach;P
nie oceniam ludzi wokalnie...bo ten portal to zabawa i staram sie dawac kazdemu 6
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜wokalnie jestem beznadziejny ...a z drugiej strony nie mam sprzetu do spiewaniaaaaa czyli taki sędzia sprawiedliwy;P ja też nie mam śpiewam do mikrofonu w słuchawkach;Pnie oceniam ludzi wokalnie...bo ten portal to zabawa i staram sie dawac kazdemu 6heh nawet jak jest beznadziejnie?
😜
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜wokalnie jestem beznadziejny ...a z drugiej strony nie mam sprzetu do spiewaniaaaaa czyli taki sędzia sprawiedliwy;P ja też nie mam śpiewam do mikrofonu w słuchawkach;Pnie oceniam ludzi wokalnie...bo ten portal to zabawa i staram sie dawac kazdemu 6heh nawet jak jest beznadziejnie?
😜
nie...beznadziejnych wykonan nie oceniam hehe😛
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:no mozliwe ...ja jade do gdanska w celach edukacyjnych😛a co u Pana tak licho z nagraniami?
😜nie...beznadziejnych wykonan nie oceniam hehe
😛ufff a już myślałam że zalatujesz hipokryzją ale cofam i zwracam honor
😉
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej