Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
pannaanna pisze:
O nie i co teraz z nią będzie? :<
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:
O nie i co teraz z nią będzie? :<
Nie wiem... teraz bedzie mi głupio do jutra🙁 na szczęście jutro dzień prawie wolny to może jutro bedzie rybka
🙂
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
...
![]()
strelauiczarny pisze:
ciociagruba pisze:ja nowa widze e inni tak robia myslalam ze to norma🙂
Za póxno🙂) ocenione
🙂)
Musi się teraz pani wkupić jakoś w nasze łaski🙂)
thenightday pisze:
nie, nie . O tematyce zwierząt. Ma z niej wynikać morał i ma być krótka najlepiej rymowana. Na polski. A na dobranoc mi możesz później opowiedzieć😃
ciociagruba pisze:
thenightday pisze:nie, nie . O tematyce zwierząt. Ma z niej wynikać morał i ma być krótka najlepiej rymowana. Na polski. A na dobranoc mi możesz później opowiedzieć😃
co Krasicki byl i teraz z Was chca Krasickich zrobic??? hihih ja niestety nie umiem pisac bajek
thenightday pisze:
nie, nie . O tematyce zwierząt. Ma z niej wynikać morał i ma być krótka najlepiej rymowana. Na polski. A na dobranoc mi możesz później opowiedzieć😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
![]()
thenightday pisze:
thenightday pisze:
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
...
![]()
thenightday pisze:
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej