Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
![]()
naftali pisze:
Ojejku, zapomniałam o odpowiedzi😃Żelbeton, to żelbet nazywany błędnie przez polskich pseudofachowców
😜 Tak naprawdę nie ma czegoś takiego. Jest żelbet jedynie - który faktycznie składa się z wiotkich stalowych prętów zbrojeniowych oraz betonu odpowiedniej klasy, oraz tak zwanej stali montażowej czyli strzemion. I tym optymistycznym akcentem pożegnam się dziś z wami
😛
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Gdzieś na YT jest fajny filmik jak kobieta uparcie chciała przejechać kałuże i utopiła samochód
...
![]()
filipzkonopi pisze:
naftali pisze😲jejku, zapomniałam o odpowiedzi
😃Żelbeton, to żelbet nazywany błędnie przez polskich pseudofachowców
😜 Tak naprawdę nie ma czegoś takiego. Jest żelbet jedynie - który faktycznie składa się z wiotkich stalowych prętów zbrojeniowych oraz betonu odpowiedniej klasy, oraz tak zwanej stali montażowej czyli strzemion. I tym optymistycznym akcentem pożegnam się dziś z wami
😛
Podpowiem ci jeszcze ze tej stali się nie spawa tylko skreca pomiedzy soba drutem. Prawdopodobnie to są te strzemiona🙂
Teoretykiem nie jestem w tej dziedzinie ale wiele widziałem pracując na budowie.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
...
![]()
![]()
Spoko zrobimy tobie queez z wiedzy o budownictwienaftali pisze:
spędziłam miesiąc na budowie na praktyce latem i mam już 3 semestr budownictwa ogólnego. jeśli chcecie jutro wam wyjaśnie wszelkie zagadki żelbetu😜 Dobranoc po raz ostatni
![]()
...
![]()
...
![]()
![]()
Edytowano 10 marca 2010 o 01:20.
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej