Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky551 pisze:
whisper pisze:anetka1717 pisze:Ale naprawdę,bez kitu świetny
TralalalaDzisiaj chyba nie będę miała koszmarów
Chyba,że z Kacperskim
wiem co dobre
hahaha, na szczescie mnie sie Kacper po nocach nie sni... xD
Mi się ostatnio śniły trójkąty(geometria bez skojarzeń) w wersji 3D
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
naftali pisze:jak ja nie lubię jak ktoś mnie dodaje do znajomych po czym piszę by mu skomentowac odpowiedni utwor.
zaraz będzie jaka to ja zła jestem. bo słyszę
pomóc Ci jechać?
ostatnio moja wredna strona się uaktywnia xD
Anka się o tym przekonała jak jakieś 2 dziewczyny w KFC opieprzałam w sobote hahah xD
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
nie ma sensu. po prostu jak ktoś pisze do mnie bym cos odłuchała i skomentowała to jestem szczera i tyle. 6 daje co najwżej jesli nagranie jest:
a) bardzo bardzo dobre
b) oryginalne i twórcze
c) ewentualnie na zachętę gdy widzę, że ktoś się rozwija.
Ale jeśli jest słabe, to czemu miałabym to ukrywać. Skoro sam/a się o to prosi ; )
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
whisper pisze:
Mi się ostatnio śniły trójkąty(geometria bez skojarzeń) w wersji 3D
muahahah xD
no spoko xD
podobno każdy ma swój fetysz... xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
naftali pisze:
whisper pisze:naftali pisze:jak ja nie lubię jak ktoś mnie dodaje do znajomych po czym piszę by mu skomentowac odpowiedni utwor.
zaraz będzie jaka to ja zła jestem. bo słyszę
pomóc Ci jechać?
ostatnio moja wredna strona się uaktywnia xD
Anka się o tym przekonała jak jakieś 2 dziewczyny w KFC opieprzałam w sobote hahah xD
nie ma sensu. po prostu jak ktoś pisze do mnie bym cos odłuchała i skomentowała to jestem szczera i tyle. 6 daje co najwżej jesli nagranie jest:
a) bardzo bardzo dobre
b) oryginalne i twórcze
Ale jeśli jest słabe, to czemu miałabym to ukrywać. Skoro sam/a się o to prosi ; )
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:whisper pisze:Anka się o tym przekonała jak jakieś 2 dziewczyny w KFC opieprzałam w sobote hahah xDBylem kiedyś w KFC w Olsztynie przejazdem ale nie wiem czy w tym samymJeżeli przy Alfie to w tym samym
O jaaa, byłeś w Olsztynie!
Aj tam niedobra zaraz... 2 gowniary sobie przebieralnie zrobily w wc, daj spokoj, 20 minut chichotow no k*rwa mac ile mozna -.-'emosie pieprzone...
Edytowano 8 marca 2010 o 22:39.
anetka1717 pisze:
naftali pisze:nie ma sensu. po prostu jak ktoś pisze do mnie bym cos odłuchała i skomentowała to jestem szczera i tyle. 6 daje co najwżej jesli nagranie jest:
a) bardzo bardzo dobre
b) oryginalne i twórcze
Paczta,mądra kobita nawet,nie?
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Przejezdzałem kiedys jadc do jakiejs ziołoleczniczki. A ze jesetm fanem KFC , a przynajmniej byłem to nie mogłem sobie odmówić. Czy to taki stary wysoki budynek jakieś stare ulice?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Edytowano 8 marca 2010 o 22:41.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi piszerzejezdzałem kiedys jadc do jakiejs ziołoleczniczki. A ze jesetm fanem KFC , a przynajmniej byłem to nie mogłem sobie odmówić. Czy to taki stary wysoki budynek jakieś stare ulice?Hmm... Alfa to centrum handlowe xDnowoczesne itd
to może byłeś w tym KFC przy LO nr 6
Anetko, o którą wypowiedź Ci chodzi? xD
anetka1717 pisze:
O to,że Madzia vel.naftali jest mądra,czym zawsze się od nas rózniła
edit: czy w tym momencie mogę się już pochwalić,że ja kiedyś byłam w Alfie? xD
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi piszerzejezdzałem kiedys jadc do jakiejs ziołoleczniczki. A ze jesetm fanem KFC , a przynajmniej byłem to nie mogłem sobie odmówić. Czy to taki stary wysoki budynek jakieś stare ulice?Hmm... Alfa to centrum handlowe xDnowoczesne itd
to może byłeś w tym KFC przy LO nr 6
Anetko, o którą wypowiedź Ci chodzi? xD
To było w chyba 99 roku, mozliwe ze sie coś zmieniło. No ale byłem w Olsztynie jak by co
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej