Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
...
![]()
thenightday pisze:
Z ostatnich dni zauważyłam, że to forum ożywa ok. godz 1 także..😃
strelauiczarny pisze:
bry🙂
A Robercie zawiewa bo brakuje tu Ev i Kachy🙂 I jakoś tak nic sie nie dzieje
🙂 i f5 sie rozleniwiło
🙂
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:Z ostatnich dni zauważyłam, że to forum ożywa ok. godz 1 także..😃
Mam nadzieje ze sprawdzasz to rano a nie budzisz sie po nocach i ukradkiem piszesz na forum ;>?🙂
...
![]()
thenightday pisze:
strelauiczarny pisze:thenightday pisze:Z ostatnich dni zauważyłam, że to forum ożywa ok. godz 1 także..😃
Mam nadzieje ze sprawdzasz to rano a nie budzisz sie po nocach i ukradkiem piszesz na forum ;>?🙂
A ja mam takie pytanie : mam Ci powiedzieć prawdę? Czy powiedzieć Ci prawdę ale nie do końca żebyś nie czuł się źle ? xDD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej