Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:Co się dzieje, a w zasadzie co się nie dzieje;PNo nic...dosłownie nic...
No to d..a;P
Pospiewaj cos to bede miał co komentować🙂
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
naftali pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:Co się dzieje, a w zasadzie co się nie dzieje;PNo nic...dosłownie nic...No to d..a;PPospiewaj cos to bede miał co komentować🙂takiemu to dobrze. sam na forum z dwiema młodymi dziewczynami
😜 I jeszcze życzenia ma, żeby mu śpiewać, no no.. A mnie kusi zeby jednak dograć cos jeszcze, ale juz nie mam ochoty trochę. Może lepiej za urbanę się wezmę
😉
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Nie,bo kumpela jest w domu i nie moge skorzystac z jej laptopa.A na moim to sam wiesz...🙁
A co to za różnica na jakim spiewasz?
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:Nie,bo kumpela jest w domu i nie moge skorzystac z jej laptopa.A na moim to sam wiesz...🙁A co to za różnica na jakim spiewasz?No duza.Porownaj sobie nagrania z poczatku listy,a np.Ostrowska.Jakosc jest zupelnie inna.Ciut lepsza w sensie.
🙂
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:Nie,bo kumpela jest w domu i nie moge skorzystac z jej laptopa.A na moim to sam wiesz...🙁A co to za różnica na jakim spiewasz?No duza.Porownaj sobie nagrania z poczatku listy,a np.Ostrowska.Jakosc jest zupelnie inna.Ciut lepsza w sensie.
🙂
Aha, to ona ma niby lepszy mikrofon. To co ci pona przeszkadza, spiewaj przy niej. W koncu spiewałas publicznie wiec chyba nie masz tremy,co?
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:Nie,bo kumpela jest w domu i nie moge skorzystac z jej laptopa.A na moim to sam wiesz...🙁A co to za różnica na jakim spiewasz?No duza.Porownaj sobie nagrania z poczatku listy,a np.Ostrowska.Jakosc jest zupelnie inna.Ciut lepsza w sensie.
🙂Aha, to ona ma niby lepszy mikrofon. To co ci pona przeszkadza, spiewaj przy niej. W koncu spiewałas publicznie wiec chyba nie masz tremy,co?No własnie jakos tak dziwnie mi sie przy niej spiewa
😜 i on akorzysta z kompa,wiec odpada
😛 Spoko.Jak bede miala wolna chate,to dostaniesz trzy nagrania naraz
🙂 Zadowolony>?
😜
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
W sumie to o nieczym , jak zwykle.
JA musze uciekać poźniej sie moze pojawie🙂
Later
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!