Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
ezoteryka pisze:
No to moja przygoda z ising idol sie skonczylaSiemano wszystkim
![]()
Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam FirefoxaWitaj Dorotko
)Witaj Marto
)
![]()
ezoteryka pisze:
Sądząc po tym kto sie dostal,to nie mam pytan xD Trzeba by się komisji spytać. Ech...no nic.Chyba browca strzele,bo nie przezyje//
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam FirefoxaWitaj Dorotko
)Witaj Marto
)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.
Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam FirefoxaWitaj Dorotko
)Witaj Marto
)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu
No to musisz próbować
ja niestety nie wiem jak ci pomoc
Mogę co najwyżej sprawdzić, jeżeli mnie poinstruujesz jak
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Sądząc po tym kto sie dostal,to nie mam pytan xD Trzeba by się komisji spytać. Ech...no nic.Chyba browca strzele,bo nie przezyje//
Co się stało? nie przeszłas dalej czy co?
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam FirefoxaWitaj Dorotko
)Witaj Marto
)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu
No to musisz próbować
ja niestety nie wiem jak ci pomoc
Mogę co najwyżej sprawdzić, jeżeli mnie poinstruujesz jak
Musiałbyś poszukać prześlij nam demo czy coś takiego. Napisze do pomocy bo juz od tygodnia tam nie moge wejsc. Ja mam Internet explorer, mozliwe ze własnie to jest przyczyną
Edytowano 28 lutego 2010 o 17:59.
![]()
ezoteryka pisze:
A jak myślisz ?Ale kilka gwiazdek jest xDIde sie kapac.Do pozniej.
![]()
...
![]()
ragazzo occhi cielo.
...
![]()
lukaszseminara pisze:
o tej godzinie spac?? :o
niezdrowo tak.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej