Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
ezoteryka pisze:
No to moja przygoda z ising idol sie skonczyla🙂 Siemano wszystkim
🙂
![]()
Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam Firefoxa🙂Witaj Dorotko
🙂)Witaj Marto
🙂)
![]()
ezoteryka pisze:
Sądząc po tym kto sie dostal,to nie mam pytan xD Trzeba by się komisji spytać. Ech...no nic.Chyba browca strzele,bo nie przezyje//
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam Firefoxa🙂Witaj Dorotko
🙂)Witaj Marto
🙂)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.
Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu🙂
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam Firefoxa🙂Witaj Dorotko
🙂)Witaj Marto
🙂)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu
🙂 No to musisz próbować
🙁 ja niestety nie wiem jak ci pomoc
🙂 Mogę co najwyżej sprawdzić, jeżeli mnie poinstruujesz jak
🙂
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Sądząc po tym kto sie dostal,to nie mam pytan xD Trzeba by się komisji spytać. Ech...no nic.Chyba browca strzele,bo nie przezyje//
Co się stało? nie przeszłas dalej czy co?
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:Jaka masz przeglądarkę?A mam Firefoxa🙂Witaj Dorotko
🙂)Witaj Marto
🙂)Mi sie otwiera czasami, coś jest nie tak ze stroną bo ostatnio zmienili coś w grafice.Chciałem zobaczyc czy Evelina dodała swoje demo do konkursu
🙂 No to musisz próbować
🙁 ja niestety nie wiem jak ci pomoc
🙂 Mogę co najwyżej sprawdzić, jeżeli mnie poinstruujesz jak
🙂
Musiałbyś poszukać prześlij nam demo czy coś takiego. Napisze do pomocy bo juz od tygodnia tam nie moge wejsc. Ja mam Internet explorer, mozliwe ze własnie to jest przyczyną🙂
Edytowano 28 lutego 2010 o 17:59.
![]()
ezoteryka pisze:
A jak myślisz ?😉 Ale kilka gwiazdek jest xDIde sie kapac.Do pozniej.
😘
![]()
...
![]()
ragazzo occhi cielo.
...
![]()
lukaszseminara pisze:
o tej godzinie spac?? :o
niezdrowo tak.🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej