Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Bardzo dobry pomysł Robercie, troche słaby serwer i oprawa. Moze warto by bylo zanlesc platną strone do tego celu z lepszą oprawą. Zorietuj sie ile kosztuje taki lepszy serwer i daj mi znać.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Bardzo dobry pomysł Robercie, troche słaby serwer i oprawa. Moze warto by bylo zanlesc platną strone do tego celu z lepszą oprawą. Zorietuj sie ile kosztuje taki lepszy serwer i daj mi znać.Nom, szukam już od kilku dni😃
ezoteryka pisze:
Szukaj szukaj,bo na zawał z zapascia padne do jutra xD
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Kacpersky551 ®
thenightday pisze:
mmadlenn pisze:Jest😃 mamy 6 medali xD
a tak wgl. to witam😃
teraz jesteś jak ja idę?😛
WTF?!
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
thenightday pisze😲jejku już wpól do pierwszej xD
lecę spać dobranoc wszystkim😉
Dobranoc🙂
thenightday pisze:
Ojejku już wpól do pierwszej xD
lecę spać dobranoc wszystkim😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej