Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:W trybie awaryjnym nie działają wszystkie funkcje np USB porty🙂Musisz sprawdzić jakie są procesy w Task menager. Prześledzić jaki program najbardziej obciąza CPU i go usunać.nie odpala mi sie nawet Menager zadan ;]nic nie moge ani zainstalowac ani odinstalowac, juz probowalam...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
Kacpersky,a to ostatnie wczorajsze "dogadamy się",to co to było?😃
Wojtuś,dobrze,może być kiedy tam chcesz ;]
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Jezeli instalowalas aktualizację to powinna ona byc w zainstalowanych programach. Wejdz przez dodaj/usuń programy i odinstaluj.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anetka1717 pisze:
Matuchno,wiedz,że Cię nie mogę znieść,Kacpersky,wiedz to😛
Kacpersky551 ®
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:Jezeli instalowalas aktualizację to powinna ona byc w zainstalowanych programach. Wejdz przez dodaj/usuń programy i odinstaluj.nie idzie tego wlaczyc😜komp za bardzo muli...wczoraj przez godzine sie opcja "uruchom" wlaczala... ze o przegladaniu plikow juz nie wspomne, wrecz awykonalne
filipzkonopi pisze:
To nie przeglądaj plików tylko powoli wejdz i usun , a poźniej jak system zaladuje poprawnei zrobisz co zechcesz.
To wszystko da sie jeszcze przywrócic, często jest to mozolna walka, ale da sie, trzeba tylko wiecej cierpliwosci.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
...
![]()
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:To nie przeglądaj plików tylko powoli wejdz i usun , a poźniej jak system zaladuje poprawnei zrobisz co zechcesz.To wszystko da sie jeszcze przywrócic, często jest to mozolna walka, ale da sie, trzeba tylko wiecej cierpliwosci.Zobacze czy sie uda😜poki co spadam bo juz sie mama o lapka doprasza -.-'dzięki Tomek
😘Dobranoc Wam
😉
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej