Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
taktaktak pisze😛annaanna pisze:taktaktak pisze:Bracie nie bardzo jarzę o co Ci chodzi
😃
Nie martw się... to widocznie rodzinne😃
Haha to nie jestem sama😃
Andrzej, we wszystkim xD
Mam wrażenie że teraz się trochę uspokoi na forum... i nie bede musiała ciagle klikac f5 ;o
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
hehe spoko już wszystko wiem,😃 Andrzeju poweidz mi słońce - jaką mapę Ty masz otwartą na tym co mi wysłałeś? Bo ja mam google mapę ale to jest za mało czasu żeby to znaleźć, najdalej zaszłam do 2 etapu
😃
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
taktaktak pisze:hehe spoko już wszystko wiem,😃 Andrzeju poweidz mi słońce - jaką mapę Ty masz otwartą na tym co mi wysłałeś? Bo ja mam google mapę ale to jest za mało czasu żeby to znaleźć, najdalej zaszłam do 2 etapu
😃
Siostro siostro. Wikipedia😃 hehe tam bedziesz miala mapke najlepszą. Tylko pomiędzy jak czas Ci nie leci to klikaj sobie tak w okinku, żebyś mogła tam odrazu napisać. Czasu nie tracisz wtedy
😃 hehe
Ja leće już,. Zostaję siła od kompa odciągnięty niestety. hehe Żegnam moją kochaną rodzinkę. moje siostrzyczki i wszystkich Was. Sialalal😃 Dobranoc wszystkim
😃
taktaktak pisze:
pannaanna pisze: Taktaku o czym mówisz? xd
ja nie wiem, Andrzej mówi żebym do niego wpadła hehe😃
Kacpersky551 ®
taktaktak pisze:
pannaanna pisze: Taktaku o czym mówisz? xd
pannaanna pisze:
taktaktak pisze😛annaanna pisze: Taktaku o czym mówisz? xd
Do mnie tak nie mówi🙁
aannddrreeww pisze:
Ja leće już,. Zostaję siła od kompa odciągnięty niestety. hehe Żegnam moją kochaną rodzinkę. moje siostrzyczki i wszystkich Was. Sialalal😃 Dobranoc wszystkim
😃
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej