Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anetka1717 pisze:
Nie wiem,ja z Wojtusiem jeszcze ani jednego talerza nie zbiłam
pannaanna pisze:
aannddrreeww piszeannaanna pisze:Andrzej aparat taki tylko jeszcze do tego statyw i ze 3 obiektywy.
Na urodziny chciałabym już mieć... Został Ci równy miesiąc!
Achh dożyjmy tego dnia hehe![]()
Hmmm Jak będę dawał "koncert" w Olsztynie to podrzucęhehe
Strelau notuj notuj! 100 lat musi byc xd
Andrzeju możesz podrzucićJak bedziesz mial tek koncert w olsztynie to dzwon i odbiorę
![]()
No a jak nie chcesz wybulić aż tyle kasy to może być też po prostu ładny kalejdoskop...)
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
pannaanna pisze:aannddrreeww piszeannaanna pisze:Andrzej aparat taki tylko jeszcze do tego statyw i ze 3 obiektywy.
Na urodziny chciałabym już mieć... Został Ci równy miesiąc!
Achh dożyjmy tego dnia hehe![]()
Hmmm Jak będę dawał "koncert" w Olsztynie to podrzucęhehe
Strelau notuj notuj! 100 lat musi byc xd
Andrzeju możesz podrzucićJak bedziesz mial tek koncert w olsztynie to dzwon i odbiorę
![]()
No a jak nie chcesz wybulić aż tyle kasy to może być też po prostu ładny kalejdoskop...)
Ooo kalejdoskopŚwietna rzecz
hmmmm
Biedne talerze hehehe
"Nie wiem,ja z Wojtusiem jeszcze ani jednego talerza nie zbiłam"'
Hehe nie wiecie co tracicie
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne![]()
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne![]()
No powiedział nareszcie coś sensownego
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne![]()
...
![]()
pannaanna pisze:
Ale daje uczucie adrenaliny, pomaga łapać refleks bywa też czasem podekscytowywujące...
pannaanna pisze:
Ale daje uczucie adrenaliny, pomaga łapać refleks bywa też czasem podekscytowywujące...
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
pannaanna pisze:
Kacpersky551 ®
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne![]()
To może wy papierowe talerzyki bijecie ?albo plastikowe ?
kacpersky551 pisze:
pannaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne![]()
Skok na bungee jest ciekawszy![]()
Chociaż wolę nie próbować
aannddrreeww pisze:
Dopóki nie są to talerze drogocenne. heheChociaż jak się zdarzy czasami potłuc nietłukący się talerz to też jest zabawa. I tak ładnie się rozbija na takie tysiące malutkich bursztynów hehe Tylko trza później sprzątać
haha
pannaanna pisze:
strelauiczarny piszeannaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne
![]()
To może wy papierowe talerzyki bijecie ?albo plastikowe ?
Nie. Przeważnie to takie zwykłe szklane, zależy jakie kto w domu ma.
Gorzej jak się zbije czyjś ważny wazon z afryki...
O i kolejna rzecz którą daje zbijanie talerzy ale to nie zbijającym, lecz posiadającym to co się zbija. Oni się wtedy uczą przebaczać
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej