Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anetka1717 pisze:
Nie wiem,ja z Wojtusiem jeszcze ani jednego talerza nie zbiłam😃
pannaanna pisze:
aannddrreeww pisze😛annaanna pisze:Andrzej aparat taki tylko jeszcze do tego statyw i ze 3 obiektywy.
Na urodziny chciałabym już mieć... Został Ci równy miesiąc😃!
Achh dożyjmy tego dnia hehe😜
Hmmm Jak będę dawał "koncert" w Olsztynie to podrzucę😃 hehe
Strelau notuj notuj! 100 lat musi byc xd
Andrzeju możesz podrzucić😃 Jak bedziesz mial tek koncert w olsztynie to dzwon i odbiorę
😃
No a jak nie chcesz wybulić aż tyle kasy to może być też po prostu ładny kalejdoskop...🙂)
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
pannaanna pisze:aannddrreeww pisze😛annaanna pisze:Andrzej aparat taki tylko jeszcze do tego statyw i ze 3 obiektywy.
Na urodziny chciałabym już mieć... Został Ci równy miesiąc😃!
Achh dożyjmy tego dnia hehe😜
Hmmm Jak będę dawał "koncert" w Olsztynie to podrzucę😃 hehe
Strelau notuj notuj! 100 lat musi byc xd
Andrzeju możesz podrzucić😃 Jak bedziesz mial tek koncert w olsztynie to dzwon i odbiorę
😃
No a jak nie chcesz wybulić aż tyle kasy to może być też po prostu ładny kalejdoskop...🙂)
Ooo kalejdoskop😃 Świetna rzecz
😃 hmmmm
Biedne talerze hehehe😜
"Nie wiem,ja z Wojtusiem jeszcze ani jednego talerza nie zbiłam😃"'
Hehe nie wiecie co tracicie😜
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne😃
No powiedział nareszcie coś sensownego😃
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne😃
...
![]()
pannaanna pisze:
Ale daje uczucie adrenaliny, pomaga łapać refleks bywa też czasem podekscytowywujące...😃
pannaanna pisze:
Ale daje uczucie adrenaliny, pomaga łapać refleks bywa też czasem podekscytowywujące...😃
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
pannaanna pisze:
Kacpersky551 ®
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne😃
To może wy papierowe talerzyki bijecie ?🙂 albo plastikowe ?
🙂
kacpersky551 pisze:
pannaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne😃
Skok na bungee jest ciekawszy😃
Chociaż wolę nie próbować😃
aannddrreeww pisze:
Dopóki nie są to talerze drogocenne. hehe😃 Chociaż jak się zdarzy czasami potłuc nietłukący się talerz to też jest zabawa. I tak ładnie się rozbija na takie tysiące malutkich bursztynów hehe Tylko trza później sprzątać
😛 haha
pannaanna pisze:
strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:kacpersky551 pisze:W świetle kryzysu bicie talerzy jest nie opłacalne
😃
To może wy papierowe talerzyki bijecie ?🙂 albo plastikowe ?
🙂
Nie. Przeważnie to takie zwykłe szklane, zależy jakie kto w domu ma.
Gorzej jak się zbije czyjś ważny wazon z afryki...
O i kolejna rzecz którą daje zbijanie talerzy ale to nie zbijającym, lecz posiadającym to co się zbija. Oni się wtedy uczą przebaczać😃
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej