Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja mam rózne koncerty, miedzyinnymi beegees ktorych uwielbiam słuchać
ezotyryka pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
Dobra już spoko, może nagrywa dużo osób, nie wiem dlaczego tak jest
...
![]()
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
naftali pisze:filipzkonopi piszeupa kasiu musze nagrac ponownie,naftaliTak kochana masz cos nie tak z mikrofonem
Dopoki nie znajde kogoś, kto mi podaruje lepszego mic'a - nic na to nie poradzę. A że nadal dysponuję lepszym aparatem niż mic'iem to zajmę się chwilowo moim nieco zapomnianym i zadniedbanym hobby czyli fotografią. Ale to już jutro ; )
To moze zanim całkowicie sie załamiesz to powiedz co to za mikrofon. Bo na oko wyglada jak Shure Beta SM58, ale moge sie mylić
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
To jest zuo któremu powinniśmy stawić czoła wsparci w sztandary i silne słowa!
Protest?
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja sie też specjalnie nei fascynowałem do puki nie kupilem pierwszej płyty CD z koncertu LIve i to mnie popchnęło do kupowania DVD z koncertów.
W sumie to sie od BeeGees zaczeło kupowanie.
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
Protest?
Protest! Kaśka maluj sztandary!
Edytowano 21 lutego 2010 o 01:32.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
Protest?
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze:Usunełem to , ***a zajebie tych zasranych inżynierów, znowu źle!Tomku, nie denerwuj się![]()
Protest?
I jak juz z tymi sztandarami będziemy tak łazić, to zajdziemy i pod dom Katarzyny z obiecanym protestem pod jej oknem)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
I jak juz z tymi sztandarami będziemy tak łazić, to zajdziemy i pod dom Katarzyny z obiecanym protestem pod jej oknem)
to ja ich nie maluje
filipzkonopi pisze:
Moje pierwsze DVD koncertowe to było BudkaSuflera Akustycznie. To było chyba pierwszy Polski koncert wydany na DVD.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej