Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze😲_oOna mnie do końca życia będzie zaskakiwała!
No nie stety to ją promuje🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
ezoteryka pisze:
strelauiczarny pisze:bocin pisze:
Przecież w kościele są zawsze najlepsze imprezy.🙂
Ponoć ludzie z salezjańskich liceów nieźle sie bawią na szkolnych dyskotekach🙂)
Bujda.
strelauiczarny pisze:
ezoteryka pisze:strelauiczarny pisze:bocin pisze:
Przecież w kościele są zawsze najlepsze imprezy.🙂
Ponoć ludzie z salezjańskich liceów nieźle sie bawią na szkolnych dyskotekach🙂)
Bujda.
Może w Toruniu nie bawią się dobrze🙂) Ale tam ojciec dyrektor sprawuje piecze więc pewnie wstęp drogi
🙂)
Edytowano 20 lutego 2010 o 23:20.
...
![]()
ezoteryka pisze:
Kosciół?Impreza?Powodzenia chłopaki xD
strelauiczarny pisze:
ezoteryka pisze:
U nas to się musimy krygować xD
Krygowanie się jest złe😃
😃 Ale wybaczam
🙂
bocin pisze:
ezoteryka pisze:Kosciół?Impreza?Powodzenia chłopaki xD
No dobrze.🙂
Może Ci trochę rozjaśnię.🙂
Dobra zabawa nie zawsze wiąże się z alkoholem. W niedziele o pewnej godzinie w kościele, do którego chodzę, pieśni wykonuje pewien zespół... z gitarką, rozłożone ładnie na głosy. Jedna z dziewcząt ma głos po prostu cud, miód.🙂
Po za tym czasami można usłyszeć ciekawą homilię. Czasami przynudzają i mówią niezrozumiale, ale czasami naprawdę czuję, że dany kapłan (bądź inna osoba głosząca... choć to jest rzadkość) reprezentuje wyżyny społeczne i pięknie mówi. Nie wiem tylko czy ludzie tego słuchają... większość pewnie nie, ale zapewne są również tacy, którzy potrafią zrozumieć słowa płynące z serca innego człowieka.🙂
kacpersky551 pisze:
Katarzyno gdzie ta Twoja niespodzianka😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
bocin pisze:
ezoteryka pisze:Kosciół?Impreza?Powodzenia chłopaki xD
No dobrze.🙂
Dobra zabawa nie zawsze wiąże się z alkoholem. W niedziele o pewnej godzinie w kościele, do którego chodzę, pieśni wykonuje pewien zespół... z gitarką, rozłożone ładnie na głosy. Jedna z dziewcząt ma głos po prostu cud, miód.🙂
Po za tym czasami można usłyszeć ciekawą homilię. Czasami przynudzają i mówią niezrozumiale, ale czasami naprawdę czuję, że dany kapłan (bądź inna osoba głosząca... choć to jest rzadkość) reprezentuje wyżyny społeczne i pięknie mówi. Nie wiem tylko czy ludzie tego słuchają... większość pewnie nie, ale zapewne są również tacy, którzy potrafią zrozumieć słowa płynące z serca innego człowieka.🙂
strelauiczarny pisze:
bocin pisze:ezoteryka pisze:Kosciół?Impreza?Powodzenia chłopaki xD
No dobrze.🙂
No to Panie Kapłanie Bocinie, urzekła mnie twoja litania🙂 Dotarła do mego serca
🙂
Aczkolwiek osobiście nie spotkałem u mnie w parafii żadnego normalnego księdza, nie natrafiłem też na mszę która by mnie urzekła🙂 Jeden od nas wyłudził od swoich owieczek prawie 550mln złotych
🙂) I ludzie do dziś to spłacają
🙁
Ale wierzę głęboko w Istnienie dobrych księży i dobrych kościołów🙂
Choć spotkałem kiedyś księdza misjonarza i to juz zupełnie inna bajka🙂
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej