Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
nom, w finale puszczę im bombkę atomówkę z piosenkami niespodziankami w środku
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
Angielskie to pestka, z polskich to tylko Górniakowej trudna
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
Zobaczymy zreszta , ale jak bedzie final z Angielskimi to ci podpowiem co spiewać
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Zobaczymy zreszta , ale jak bedzie final z Angielskimi to ci podpowiem co spiewaćo i to będzie wtedy piosenka niespodzianka od prowadzącego Wojciecha M.
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
Jest dobrze to wystarczy aby być w finale ha ha
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:Jest dobrze to wystarczy aby być w finale ha ha
Na tym to mi akurat nie zależy. Ech...Chciałoby się nagrac coś porządnie. Ech...no nic.Może kiedyś.
To czego słuchamy teraz.Może zaproponujcie.Bo Robercie dzis sluchamy muzyki przez forum
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!