Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:jest tu jakiś znawca kodu HTML?a co?> ;>
Chodzi mi o to ze normalnie wstawiajac kodem picture robisz [img] adress[/img]
A jaj wstawisz to jako podpis na forum to nie ma efektu. Napewni trzeba podać inny kod, jaki?
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:mmadlenn pisze:whisper pisze:hahahah xD
A co Ty sie tak śmiejesz ciągle ?😃
bo to leniwe i wiecej pisać sie nie chce😜 a co dopiero kminic co napisać
😜
ej, ej, bez takich mi tutaj😃
Bez jakich😜 takich co zmuszają do odpowiedzi szerszej niz hahaha ;]
😃
😃
😃
😃
😃
w sensie bez pomówień jakoby nie chciało mi się myśleć nad dłuższą wypowiedzią niż tylko "hahaha"😃
zadowolony?😃
To zależy od dalszych twoich starań i wysiłków piśmienniczych🙂
aha, tzn. że teraz mam się wypowiadać za pomocą zdań wielokrotnie złożonych?😃
zdań, wystarczy😃 nie równoważników
🙂 co więcej onomatopej
😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
Filipe moze byc tez tak ze strona czy serwis nie udostepniaja takiej mozliwosci ze wzgledu na np plynność działania forum. wyobraź sobie co by tu sie działo gdyby każda (bez obrazy) szalona nastolatka postanowila tam wrzucic błyszczącego kucyka🙂)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
ohoho jakie wymagania😃
zaraz jeszcze dostane spis rzeczy ktorych nie moge pisac xD
![]()
strelauiczarny pisze:
Filipe moze byc tez tak ze strona czy serwis nie udostepniaja takiej mozliwosci ze wzgledu na np plynność działania forum. wyobraź sobie co by tu sie działo gdyby każda (bez obrazy) szalona nastolatka postanowila tam wrzucic błyszczącego kucyka🙂)
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:jest tu jakiś znawca kodu HTML?a co?> ;>
Chodzi mi o to ze normalnie wstawiajac kodem picture robisz [img] adress[/img]
A jaj wstawisz to jako podpis na forum to nie ma efektu. Napewni trzeba podać inny kod, jaki?
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:
ohoho jakie wymagania😃
zaraz jeszcze dostane spis rzeczy ktorych nie moge pisac xD
nie🙂 Nie zwykłem nikogo ograniczać
🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Filipe moze byc tez tak ze strona czy serwis nie udostepniaja takiej mozliwosci ze wzgledu na np plynność działania forum. wyobraź sobie co by tu sie działo gdyby każda (bez obrazy) szalona nastolatka postanowila tam wrzucic błyszczącego kucyka🙂)
Aha ha ha, no to Wojtek sobie nagrabiłeś. Nie pojawiaj sie przed 6pm bo to jest czas gimnazjalistów na forum. Zjedzą ciebie
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Filipe moze byc tez tak ze strona czy serwis nie udostepniaja takiej mozliwosci ze wzgledu na np plynność działania forum. wyobraź sobie co by tu sie działo gdyby każda (bez obrazy) szalona nastolatka postanowila tam wrzucic błyszczącego kucyka🙂)
Aha ha ha, no to Wojtek sobie nagrabiłeś. Nie pojawiaj sie przed 6pm bo to jest czas gimnazjalistów na forum. Zjedzą ciebie
pannaanna pisze:
xDDD już szukam błyszczącego kucyka ;o
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
pannaanna pisze:xDDD już szukam błyszczącego kucyka ;o
jeszcze takiego perfidnie różowego xD hahah xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Ja myśle ze to mozna ominąc trzeba tylko znać się na rzeczy. Evela nie działa chyba ze źle wpisałem.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
kacpersky551 pisze:
whisper pisze😛annaanna pisze:xDDD już szukam błyszczącego kucyka ;o
jeszcze takiego perfidnie różowego xD hahah xD
Wystarczy wkleić Jolę Rutowicz i już kucyka nie potrzeba😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej