Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:Tomus ja sie nie angazuje tylko dzis mam dzien total szczerosci :]
Spoko, to nie znaczy ze masz jeszcze wkładac pięc groszy pomiedzy nimi😉
Ty juz chyba z wojtkiem rozmawiałas i wyjasniłas wszystko?
Wiec dziś robi to Luki , nie rozumiem jaki masz w tm cel aby sie wtracać w ich spór. Co to jest pięciu na jednego?
Jak luki skonczy to wtedy ty zacznij swoje argumentacje😉
Sorry Evela, nie ładnie jest celowac lufę w plecy😉
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
evelka88 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:Tomus ja sie nie angazuje tylko dzis mam dzien total szczerosci :]Spoko, to nie znaczy ze masz jeszcze wkładac pięc groszy pomiedzy nimi😉Ty juz chyba z wojtkiem rozmawiałas i wyjasniłas wszystko?Wiec dziś robi to Luki , nie rozumiem jaki masz w tm cel aby sie wtracać w ich spór. Co to jest pięciu na jednego?Jak luki skonczy to wtedy ty zacznij swoje argumentacje
😉Sorry Evela, nie ładnie jest celowac lufę w plecy
😉Ej sory ale ze o co Ci chodzi? ja sie czepilam bo nie spodobalo mi sie jego okreslenie w stosunku do nas. sory bardzo.
😕
ezoteryka pisze:
Eeeeee a o co chodzi? Bo mam wrazenie,ze mnie cos ominelo xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:Tomus ja sie nie angazuje tylko dzis mam dzien total szczerosci :]Spoko, to nie znaczy ze masz jeszcze wkładac pięc groszy pomiedzy nimi😉Ty juz chyba z wojtkiem rozmawiałas i wyjasniłas wszystko?Wiec dziś robi to Luki , nie rozumiem jaki masz w tm cel aby sie wtracać w ich spór. Co to jest pięciu na jednego?Jak luki skonczy to wtedy ty zacznij swoje argumentacje
😉Sorry Evela, nie ładnie jest celowac lufę w plecy
😉Ej sory ale ze o co Ci chodzi? ja sie czepilam bo nie spodobalo mi sie jego okreslenie w stosunku do nas. sory bardzo.
😕
Rób sobie jak chcesz, tylko uważaj bo karty czesto się odwracają i ciekawi mnie jedno co ty bys zrobila gdyby przyszlo pięciu i zaczelo ci wytykać.
![]()
evelka88 pisze:
a ja Ci powiem ze nie ma sobie co wyobrazac i nie raz tak mialam...
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:a ja Ci powiem ze nie ma sobie co wyobrazac i nie raz tak mialam...
Dobra spokój,
rób sobie co chcesz,
![]()
lukaszseminara pisze:
ludziki nie klocic sie love and pace forever.😃
![]()
filipzkonopi pisze:
lukaszseminara pisze:ludziki nie klocic sie love and pace forever.😃
Luki nikkt sie nie kłoci, zjedliśmy po Canolli i jest git
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej