Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
olka1994r pisze:kaspo - ach ten luksus :d za a nie pod biurkiem?
Trochę kultury, dla Ciebie powinien to być Pan Kaspo.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
kultury, kultury! jak to powiedziala pani z filmiku 'superpartia k***o'
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
kaspo pisze:
pewnie ze lepiej, 100% racji. Dlatego trzeba ludziom dac troche luzu, szczegolnie dzieciakom w tym 'chlejnym okresie'.
No rosnie rosnie. Nareszcie.
olka1994r pisze:
bocin pisze:olka1994r pisze:kaspo - ach ten luksus :d za a nie pod biurkiem?
Trochę kultury, dla Ciebie powinien to być Pan Kaspo.
nie zauważyłam, żeby sam zainteresowany miał coś przeciwko ;]
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej