Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
dobra dobra xD powiedz że poprostu specjalnie obcisłe ciuchy kupujeszżeby mnie zagiąć xd
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
evelka88 pisze:dobra dobra xD powiedz że poprostu specjalnie obcisłe ciuchy kupujeszżeby mnie zagiąć xd
hahah xD
znajdz mi cos co ma 100cm w klacie i jakies 75cm w talii i nie jest ani za luzne ani za obcisle to spoko xD wtedy kupie xD
![]()
evelka88 pisze:
boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahaha
...
![]()
evelka88 pisze:
boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahaha
evelka88 pisze:
hahahah xD no już nie chwal się nie chwal ile masz xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahaha
I grzać przy okazji, takie prawa fizyki
strelauiczarny pisze:
evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahaha
Hahaha![]()
Gdybyś jechała z nimi to i pewnie butelka oleju by się znalazła
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahaha
Hahaha![]()
Gdybyś jechała z nimi to i pewnie butelka oleju by się znalazła
hahahha xD
boże... xD
![]()
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahahaHahahaGdybyś jechała z nimi to i pewnie butelka oleju by się znalazła
hahahha xDboże... xDBoże też jedzie ??
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahahaHahahaGdybyś jechała z nimi to i pewnie butelka oleju by się znalazła
hahahha xDboże... xDBoże też jedzie ??
Pewnie tak, ale masował nie będzie
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:evelka88 pisze:boże Wy tam się będziecie oglądać, masować i co jeszcze xD hahahahaHahahaGdybyś jechała z nimi to i pewnie butelka oleju by się znalazła
hahahha xDboże... xDBoże też jedzie ??Pewnie tak, ale masował nie będzieW sumie tak... że się tak wyrażę Boże jest troche przybity
Człowiek człowiekowi wilkiem
Człowiek człowiekowi wilkiem
...
![]()
wilkowy pisze:
zaraz zaraz mercedes spory ale miejsca ograniczone Boga nie zabieram
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie energetyczny hymn Męskiego Grania w wykonaniu Igora Herbuta, Zalii i Vito Bambino, nastrojową odsłonę Maty, emocjonalny singiel IGO, wakacyjną propozycję zespołu MODELKI oraz ponadczasowy hit Coldplay.
Zobacz więcej