Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
bardzo zabawne Arku, doprawdy... xD
ja już sobie wyobrazam jak z Marcinem (wilkowym) będziemy na zlot jechać... xD
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
aro23 pisze:
whisper pisze:aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
jak to jak?😃 najnormalniej w świecie :d przecież Marcin i ja jesteśmy grzeczni, spokojni chłopcy
😃
![]()
evelka88 pisze:
Tomek gadaj mi tu co Ty wymyślasz z tą kamerką bo ja nic nie znalazłam.... xD
evelka88 pisze:
aro23 pisze:whisper pisze:aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
jak to jak?😃 najnormalniej w świecie :d przecież Marcin i ja jesteśmy grzeczni, spokojni chłopcy
😃
tak sobie wmawiaj xD
aro23 pisze:
whisper pisze:aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:Tomek gadaj mi tu co Ty wymyślasz z tą kamerką bo ja nic nie znalazłam.... xD
Kaśki zapytaj
aro23 pisze:
evelka88 pisze:aro23 pisze:whisper pisze:aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
😃
tak sobie wmawiaj xD
nie wierzysz mi?🙁 idę się zamknąć w sobie i wyrzucić klucz
🙁
![]()
whisper pisze:
Ev, chodzi im o to żebyś kamerka na cycki ustawiła, wtedy będą happy xDmnie wczoraj namawiali ale się nie dałam xD
evelka88 pisze:
aro23 pisze:evelka88 pisze:aro23 pisze:whisper pisze:aro23 pisze:filipzkonopi pisze:A jeszcze drobna uwaga ktora padła wczoraj, jak nagrywasz kamerka to ustawiaj ja niżej. Kaśka ci wyjaśni
hahaha😃
😃
tak sobie wmawiaj xD
nie wierzysz mi?🙁 idę się zamknąć w sobie i wyrzucić klucz
🙁
klucz daj mi😛 bo Ci nie wierze że wyrzucisz xD
aro23 pisze:
no i znów mi nie wierzy, no...🙁
whisper pisze:
Ev, chodzi im o to żebyś kamerka na cycki ustawiła, wtedy będą happy xD
mnie wczoraj namawiali ale się nie dałam xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
a to żeście cycków nie widzieli? aż Wy zboczuchy! ;] rozbierać się i patrzeć w lustro😛 i macie cycki xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
evelka88 pisze:a to żeście cycków nie widzieli? aż Wy zboczuchy! ;] rozbierać się i patrzeć w lustro😛 i macie cycki xD
aaaaaaaaaaaaahahahhahaha xD
Gracjana niech obejrza xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej