Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
whisper pisze:właśnie skończyłam oglądać "Paranormal activity"... joaaa *_*
kolejna ;] hahahah końcówka wyjebista ;]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
pannaanna pisze:
<(chlast, chlast)-tnie żyły->
Boże dlaczego ja?! Dlaczego właśnie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:właśnie skończyłam oglądać "Paranormal activity"... joaaa *_*
noooo!
ale jaka jazda, ej xD
evelka88 pisze:
hahah a wiesz co najśmieszniejsze w nocy po obejrzeniu jak się położyłam to coś mi skrobało po suficie nad moim łóżkiem.. a jak zaczęłam słyszeć odgłos włączonego telewizoru to w cholere się schowałam pod kołdrą i tylko modliłam się żeby jak najszybciej usnąć xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:whisper pisze:właśnie skończyłam oglądać "Paranormal activity"... joaaa *_*
noooo!
ale jaka jazda, ej xD
taaa jazda jak ją ściągało z łóżka xD hahah
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
evelka88 pisze:hahah a wiesz co najśmieszniejsze w nocy po obejrzeniu jak się położyłam to coś mi skrobało po suficie nad moim łóżkiem.. a jak zaczęłam słyszeć odgłos włączonego telewizoru to w cholere się schowałam pod kołdrą i tylko modliłam się żeby jak najszybciej usnąć xD
hahah no to niezle xD
ale nie no, film zajebisty!
szczerze mówiąc to na początku myślałam, że to będzie jedna wielka przereklamowana lipa i oglądałam znudzona...
a potem coraz większe oczy [taaaaa, wieksze niz normalnie xD] i kopara coraz bardziej w dol *_*
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:whisper pisze:właśnie skończyłam oglądać "Paranormal activity"... joaaa *_*
noooo!
ale jaka jazda, ej xD
taaa jazda jak ją ściągało z łóżka xD hahah
ej, ale to coś ją ugryzło! xD
w ogóle jaki lol xD
evelka88 pisze:
szczerze mówiąc to na początku myślałam, że to będzie jedna wielka przereklamowana lipa i oglądałam znudzona...
a potem coraz większe oczy [taaaaa, wieksze niz normalnie xD] i kopara coraz bardziej w dol *_*
hahah no bo zapowiadało się nudno.. ale w sumie to wiesz póki nie zaczęło łązić i zostawiać śladów to było nudne.. a jak się zaczęło drzeć i jak oni się darli to już wogóle ekstra xD hehe
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej