Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:http://ising.pl/nagranie/3j5be2gq4m,Bella-VideoPodszkolił sie nawet szóstke dostałEj on chyba jest upośledzony, ale tak na poważnie ...
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:Aaaa😃 Psoza znany z Utowru Majteczki w Kropeczki się odnalazł
😃
😃
😃
a gdzie była psina?😆
Człowiek człowiekowi wilkiem
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:Aaaa😃 Psoza znany z Utowru Majteczki w Kropeczki się odnalazł
😃
😃
😃
a gdzie była psina?😆
Aktualnie wynajmuje klatkę w schronisku😃 Wiedział chłopak gdzie iść jak przesadzi z baletem
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:Aaaa😃 Psoza znany z Utowru Majteczki w Kropeczki się odnalazł
😃
😃
😃
a gdzie była psina?😆
Aktualnie wynajmuje klatkę w schronisku😃 Wiedział chłopak gdzie iść jak przesadzi z baletem
😃
a to uciekł Wam? ;O
![]()
wilkowy pisze:
bocin czy ty zawsze lepszy musisz być ??🙂
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Moze ktos podać link do The Climb dla Wilkowego?
![]()
wilkowy pisze:
jenak moim faworytem jest
http://ising.pl/nagranie/3i1ankqq4g,Zabiore_cie_wlasnie_tam-Tomasz_Karolak
bocin pisze:
wilkowy pisze:bocin czy ty zawsze lepszy musisz być ??🙂
Nie. Ja się tylko staram jakoś dowartościować.🙂
filipzkonopi pisze:
Moze ktos podać link do The Climb dla Wilkowego?
...
![]()
wilkowy pisze:
omg 5 browarów już, ale mam jeszcze drugie 5🙂
![]()
wilkowy pisze:
filipzkonopi pisze:Moze ktos podać link do The Climb dla Wilkowego?to projekt jakiś ??
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej